Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treći put zaredom

Francuska tri sekunde prije kraja zabila za pobjedu nad Njemačkom i ušla u finale

rukomet, Hrvatska - Francuska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
19.08.2016.
u 22:19

Francuzi su vodili tijekom cijelog susreta, od prve minute su bili u vodstvu, a početkom drugog dijela imali su i sedam pogodaka viška.

Rukometaši Francuske treći put zaredom izborili su finale olimpijskih medalja. Danas su u polufinalu pobijedili Njemačku, a do slavlja su stigli doslovno u posljednjim sekundama susreta.

Francuzi su vodili tijekom cijelog susreta, od prve minute su bili u vodstvu, a početkom drugog dijela imali su i sedam pogodaka viška. Nakon toga se probudio i svjetski prvak, stizao rezultat malo po malo, a onda pri samom kraju izjednačio na 28:28. činilo se da bi mogli gledati produžetke, No, Daniel Narcisse zabio je tri sekunde prije kraja i odveo Francuze u finale.

Tamo će igrati protiv boljeg iz ogleda Danske i Poljske te imati priliku doći do povijesnog trećeg zlata u nizu.

Najefikasniji u redovima Njemačke bio je Gensheimer sa 11 postignutih golova, dok je kod Francuza junak Narcisse postigao sedam golova.

>>Babić rekao da nije problem odstupiti! Pa što onda čeka?

Komentara 1

KR
krampus9
00:13 20.08.2016.

Ovo je bilo pravo finale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije