Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojan pun emocija

Bogdanović se javio emotivnim pismom i 'zlim jezicima' poslao znakovitu poruku!

Bojan Bogdanović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
19.08.2016.
u 21:07

"Prije svega želio bih se svima zahvaliti na porukama podrške, a takvih je bilo i više nego što sam se nadao i mnogo više nego što sam dobio u dosadašnjoj karijeri"

Hrvatska košarkaška reprezentacija u noći sa srijede na četvrtak završila je svoj put na Olimpijskim igrama u Riju. Naši su u četvrtfinalu izgubili od Srbije 83:86 i tako je došao kraj jednoj lijepoj priči koja je trajala još od kvalifikacijskog turnira u Torinu.

Košarkaši su u Riju odigrali dobar turnir, razveselili nas nekim prekrasnim utakmicama i pobjedama, a nakon ispadanja i sami su bili razočarani. Jedan od njih je i Bojan Bogdanović koji je bio naš uvjerljivo najbolji igrač, a nakon poraza sa suzama u oku napustio je parket. Sada, kada se sve malo slegnulo, obratio se objavom na Facebooku koju prenosimo u cijelosti.

"Prije svega želio bih se svima zahvaliti na porukama podrške, a takvih je bilo i više nego što sam se nadao i mnogo više nego što sam dobio u dosadašnjoj karijeri. Puno smo napravili ovog ljeta samim odlaskom u Rio i vraćanjem bar dijela ljudi koji istinski vole ovaj sport i toliko dugo nas čekaju da napravimo nešto za Lijepu Našu. Kao ni moji suigrači nisam se zadovoljio samim nastupom na Igrama pa ostaje gorak okus jer znam da smo mogli više, bar jednu stepenicu više. Pozdrav svima, a naročito zlim jezicima koji se neće jos dugo naslađivati jer ćemo "Vratiti Dite Materi."ž

>>Kapetan se nakon pet piva i tri normabela obratio navijačima emotivnim pismom!

>>Šarić svalio krivnju na sebe: Igrao sam kao zadnja pi***!

Komentara 60

Avatar TvojUjko
TvojUjko
21:22 19.08.2016.

Podrška Bojane, samo nastavi i bori se za svoju Hrvatsku! Najbolji si!

CU
cungalunga
21:50 19.08.2016.

Hvala ti Babo naš na svemu, Hrvatska je toliko ponosna na vas...svako s kim sam razgovarao je oduševljen borbom i igrom. Znate da Hrvatski narod stoji čvrsto iza vas...odsada pa do vječnosti. A za kraj ću citirati jedan grafit tu iz Vrbana... NE DAMO HERCEG BOSNU!! Pozdrav svim Hrvatima u domovini i svijetu.

KA
kajinx
21:26 19.08.2016.

Vi ste naši heroji, glavu ponosno gore. Hvala na žrtvi i podvigu koji ste postigli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije