Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski junak

Šarićeva maestralna blokada zaludila internet, pogledajte reakcije iz svijeta!

Hrvatska - Španjolska
Foto: Reuters
1/9
08.08.2016.
u 14:52

Hrvatsku je predvodio sjajni Bojan Bogdanović s 23 koša. No, u samoj završnici najvažniji potez napravio je Dario Šarić.

Nakon što se rukometaši jučer nisu proslavili protiv Katara, košarkaši su popravili dojam.  Iznenadili su europskog prvaka Španjolsku sa 72:70 i tako pobjedom otvorili svoj nastup u skupini B na olimpijskom turniru u Rio de Janeiru.

Hrvatsku je predvodio sjajni Bojan Bogdanović s 23 koša. No, u samoj završnici najvažniji potez napravio je Dario Šarić koji je u posljednjoj sekundi blokirao pokušaj Paua Gasole pod samim obručem.

Druga reprezentacija svijeta tako je ostala u šoku, izgubila s dva razlike, a Šarić je svojom blokadom zaludio internet.

Evo nekih reakcija:

>>Španjolci u nevjerici: Nismo smjeli to izgubiti! Ovaj poraz boli! Situacija je teška

>>Pogledajte Šarićevu blokadu Gasolu koja nam je donijela pobjedu!

 

 

 

 

 

 

 

Komentara 3

TI
tiiiiiikru
17:39 08.08.2016.

bahati,.určeviti,prepotentni gasol je dobil svoje!!!!

HH
helgin@hogar
22:36 08.08.2016.

sta popravili dojam! ucinili su da rukomet nestane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije