Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki gaf

Amerikanci pod poluvremenom učili gdje je Srbija pa joj na karti dodali Kosovo

SAD - Srbija, košarka
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
22.08.2016.
u 11:18

Kosovo je ove godine prvi puta nastupilo na Oi i došlo do povijesne zlazne medalje. Džudašica Majlinda Kelmendi osvojila je naslov olimpijske pobjednice u kategoriji do 52 kilograma.

Košarkaši SAD-a osvojili su noćas novo zlato u košarci. U finalu Olimpijskih igara u Riju pobijedili su Srbiju sa 96:66 i otišli do kraja po 15. put u povijesti.

Bila je to jednosmjerna utakmica u kojoj su Amerikanci i lakše od očekivanog došli do pobjede, u pojedinim trenucima imali su i više od 40 razlike.

A tijekom poluvremena, američka televizija NBC odlučila je educirati gledatelje i pokazati im gdje je Srbija. No, pritom je napravljen veliki gaf. Naime, Srbija je prikazana na karti, a u njezinu sastavu bilo je i Kosovo.

Inače, Kosovo je ove godine prvi puta nastupilo na OI i došlo do povijesne zlatne medalje. Džudašica Majlinda Kelmendi osvojila je naslov olimpijske pobjednice u kategoriji do 52 kilograma.

>>SAD razbio Srbiju s 30 razlike i osvojio zlatnu medalju!

Komentara 16

DI
dokazano.istinito
11:53 22.08.2016.

srbija bez vojvodine ,kosova,i sandzaka je original srbija, a sve ostalo je realnost ili buducnost koja ce za neke jos uvjek biti "senzacija"

TA
tajgan
11:52 22.08.2016.

Evo,sad će mo mi svi navalit komentirat ovaj tupasti članak. Fora stara koliko god i nestanak Jugoslavije.

MA
maxxxx
11:57 22.08.2016.

A onda si se probudio i ono... nema Kosova hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije