Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skok u vis

Vlašić: Za odličje skok od 2 metra, a ja treniram u sobi

Blanka Vlasic of Croatia in action during the Women's High Jump Qualifying of the Olympic Games 2016 Athletic, Track and Field events at Olympic Stadium during the Rio 2016 Olympic Games in Rio de Janeiro, Brazil, 18 August 2016. Photo: Michael Kappeler/d
DPA/PIXSELL
20.08.2016.
u 07:00

Favoritkinje su Španjolka Ruth Beita, Njemica Marie-Laurence Jungfleisch i Amerikanka Chaunte Lowe koje ove sezone imaju skok preko dva metra.

Blanka Vlašić noćas u 1.30 sati po našem vremenu nastupit će u svom drugom finalu na OI. Prije osam godina u Pekingu je bila druga. Može li ponovno do medalje?

– Za medalju će trebati skok od dva metra. To je sigurno. U finalu ima jako puno djevojaka, čak 17, pa će to sve dugo trajati, a ja ću morati ponovno skakati s blokadom. Znate gdje treniram u Riju? U svojoj sobi. Samo neke male vježbe radim jer trčati ionako ne mogu zbog boli – rekla je Blanka.

Favoritkinje su Španjolka Ruth Beita, Njemica Marie-Laurence Jungfleisch i Amerikanka Chaunte Lowe koje ove sezone imaju skok preko dva metra. 

>>Blanka: Jako me boli, gotovo sam otkazala nastup

Komentara 50

SA
Sargovac
08:46 20.08.2016.

Sretno Blanka, sada si rasterecena uloge favorita, pa iako ne osvojis medalju ti si proslavila Hrvatsku diljem svijeta.

M3
Miške 3
08:29 20.08.2016.

Blanka, znamo da ti je teško. Ali ako i ne pobijediš na ovim OI igrama, ti si za nas VELIKA sportašica i naš ponos. A ostalo, kej bu-bu.

KS
Ksantipa
08:56 20.08.2016.

Puno, jako puno si napravila za Hrvatsku i sebe, ali ti možeš još dugo , čak i više, jer imaš samopouzdanje, marljivost i cilj, hrabra si i dobra osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije