Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatna Sandra:

'Vraćam se u Hrvatsku kao manekenka i ispričavam se svima zbog horora u finalu'

Sandra Perković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.08.2016.
u 18:00

Kvalifikacije su na meni ostavile psihičkog traga. No, stisnula sam zube i jedan hitac bio je dovoljan za zlato – tvrdi olimpiska pobjednica

Sandra Perković nakon obrane olimpijskog zlata u bacanju diska bila je vidno iscrpljena, ali i presretna zbog povijesnog uspjeha.

– Bio je ovo naporan dan i ispričavam se svima zbog horora u finalu. No, isplatilo se čekati treću seriju i sjajni hitac. Kvalifikacije su na meni ostavile psihičkog traga. No, stisnula sam zube i jedan ispravan hitac bio je dovoljan za zlato. A vjerujte da bi i jedan od poništenih odletio daleko iza 70 metara – kazala je Sandra za HRT i još jednom se osvrnula na pobjednički potez kad je bacila disk 69,21 metara.

– U tom trećem hicu nakupio se sav moj bijes i motiv nakon prva dva neuspješna bacanja. Kroz glavu mi je prošlo sve odricanje, neprospavane noći...

Nakon kvalifikacija kazala je kako je izgubila nekoliko kilograma, a na pitanje je li tako bilo i u finalu, našalila se kako se u Hrvatsku vraća kao manekenka.

>>Sandra Perković jedinim ispravnim hicem osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama!

>>Perković zlatom dovela Hrvatsku na fantastično 15. mjesto država osvajača medalja!

Komentara 11

NO
Noštromo
18:43 16.08.2016.

Kakva isprika Sandra, zlatna je oko vrata !!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:37 16.08.2016.

zlatna puca

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
19:54 16.08.2016.

svaka cast kapa do poda al eto draga sandra prije tri dana si izjavila da ti je zal kaj se yugoslavija raspala jer bi kao vise medalja od amera i rusa vi osvojili znam bice napada na moj komentar al draga sandra to su tvoje rijeci i nije valjda opet iz konteksta izvuceno al bravo na medalji a ja kao ni 80 posto hrvata ne patimo za jugom al mlada si to te bandic malo smotal pa se oprasta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije