Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka suda

Ovo će naljutiti Amerikance: Plivačima Lochteu i Feigenu zabranili napuštanje Brazila

Lochte
Foto: Reuters
1/6
17.08.2016.
u 17:28

No, čini se kako su zakasnili, barem što se tiče Lochtea, jer se već vratio u domovinu.

Sudu u Rio de Janeiru zabranio je američkom plivaču Ryanu Lochteu i njegovom kolegi iz reprezentacije Jamesu Feigenu odlazak iz Brazila zbog njihovih proturječnih izjava o oružanoj pljački koja ima se dogodila u nedjelju.

Međutim, Lochte se već vratio u domovinu, dok je Feigen, čini se još uvijek u Rio de Janeiru.

Lochte, Feigen, te Gunnar Bentz i Jack Conger u nedjelju su navodno opljačkani prilikom povratka iz Francuske kuće u Olimpijsko selo u Rio de Janeiru. Skupina razbojnika je zaustavila njihov taksi i uz prijetnju pištoljem uzela im mobitele i novčanike. Međutim, policija nikako ne uspijeva pronaći vozača taksija koji je vozio američke plivače, a sumnju u cijelu priču izazivaju i proturječne izjave Lochtea i Feigemna.

Dok se cijela situacija ne razjasni sud je zabranio njihov odlazak iz Brazila. No, čini se kako su zakasnili, barem što se tiče, Lochtea, jednog od najuspješnijih američkih plivača. U karijeri je osvojio 12 olimpijskih medalja, pri čemu šest zlata. U Riju je osvojio zlato u štafeti 4x200 m slobodno.

>>Olimpijski pobjednik opljačkan u Riju: Uperili su pištolj i rekli da legnem

>>Lochte najčešće koristi aplikaciju za seks

Komentara 1

DU
Deleted user
21:25 17.08.2016.

iju kakva je to frizura lohtiju ewwwwwwww

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije