Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dočekali je prijatelji

Blanka se vratila: Hvala svima na molitvama, ova medalja je vaša!

Blanka Vlašić, doček u Splitu
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/21
22.08.2016.
u 14:23

Blanka je bila iznimno dobro raspoložena, ponosno je pokazivala svoju medalju koju je osvojila teškom mukom.

Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić vratila se u domovinu. Osvajačica brončane medalje na Olimpijskim igrama stigla je malo poslije 14 sati u splitsku zračnu luku, a tamo su je dočekali rodbina i prijatelji.

Blanka je bila iznimno dobro raspoložena, ponosno je pokazivala svoju medalju koju je osvojila teškom mukom. Iako je imala problema s ozljedom te je nastupala pod blokadom, naša visašica uspjela je preskočiti 197 centimetara i osvojiti  olimpijsku medalju.

– Malo smo umorni nakon dugog puta, što se vidi i po mojim podočnjacima. Hvala svima na podršci i molitvama, osjetila sam ih više nego ikad. Imam najbolje navijače na svijetu, ova medalja je i vaša, koliko je i moja – prve su riječi koje je izgovorila Blanka Vlašić potpisujući autograme nakon povratka u Split.

– Nisam ni bila svjesna da sam treća, mislila sam da sam peta nakon tog skoka na 197.  Nakon završetka, bilo je puno suza i olakšanja. Želim zahvaliti Bogu na svemu, uslišile su mi se molitve. Nisam ga molila za medalju nego za hrabrost i da sve izdržim, a sve mi se vratilo u najboljem mogućem trenutku.

Vidite li se i na OI u Tokiju?

– Vidim se. Otvorena sam na sve mogućnosti, nisam nerealna, prihvatit ću sve što mi život donese. Odmorit ću se, pokušati zaliječiti i idemo dalje.

>>Blanka Vlašić – uz velike patnje i boli pokazala veličinu

Komentara 40

KU
kupatilo
14:35 22.08.2016.

Hvala Blanka.Znam da ima zlobnija al ti najbolje znas kroz koje si boli i patnje prosla dabi nas prestavila u svijetu i dase jos jednom cuje za nas.Zato jos jednom hvala!

PA
Pax
14:33 22.08.2016.

Bravo Blanka, unatoč svemu što si prošla uspjela si!

KR
krk
15:21 22.08.2016.

Bravo Blanka, bravo HR sportasi. Izadjimo na trgove i pozdravimo nase kao i diljem EU. Srebro i bronzu (i kad izgube) s osmijehom SLAVE i susjedi a nasi vaterpolististi ne smiju da se raduju srebru jer izgubise od susjeda, dokk broncani Italajani slave s medaljama. Kakva je to klima stvorena, vaterpolisti budite srecni i svi se ponosimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije