Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO ENGLEZE

Vulić pobjedom debitirao na klupi U-18 reprezentacije

Zoran Vulić
Marijan Susenj/PIXSELL
03.03.2014.
u 19:23

Strijelci za Hrvatsku bili su Stolnik u 59. minuti te Vlašić u 65. minuti, koji je pogodio englesku mrežu lijepim udarcem s lijeve strane, s ruba kaznenog prostora.

Hrvatska U-19 reprezentacija pod vodstvom Zorana Vulića odigrala je prvu prijateljsku utakmicu u Engleskoj na St. George's Parku i pobijedila 2:1.

Engleska je povela preko Kiwomye u sedmoj minuti, no Hrvatska je dobru igru i pritisak okrunila preokretom te došla do pobjede.

Strijelci za Hrvatsku bili su Stolnik u 59. minuti te Vlašić u 65. minuti, koji je pogodio englesku mrežu lijepim udarcem s lijeve strane, s ruba kaznenog prostora.

Hrvatska i Engleska drugu će prijateljsku utakmicu odigrati u srijedu.

Engleska U-18 - Hrvatska U-18 1:2 (1:0)

Engleska: Burton, Knoyle, Chilwell, Morris, Burke, Smith Brown, Gray, Alli, Kiwomya, Brannagan i Barker. (Još su igrali: Brown, Rittenberg, Anderson i Sonupe).

Hrvatska: Grbić, Stolnik, Mamić, Šunjić, Ćaleta-Car, Prce, Jakoliš, Knežević, Brodić, Roguljić i Maloku. (Još su igrali: Balić, Džijan, Ćorić, Blažević, Vlašić i Lulić).

>> Zoran Vulić novi izbornik: Pred ovom generacijom je velika budućnost

Komentara 1

Avatar Topgen
Topgen
22:26 03.03.2014.

Bravo mularija !!!! Tuci Engleze u Engleskoj , super , ne moze to svatko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije