Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Torino zabio iz jedanaesterca i ispratio Split iz Europe

Split - Torino
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
28.08.2014.
u 20:13

Prva je utakmica u Dugopolju završila 0:0, a Split bi prolaskom dalje napravio zaista nevjerojatan podvig.

Ni drugi splitski klub nije uspio izboriti skupinu Europske lige. RNK Split poražen je kod Torina s 1:0 pa se nakon 0:0 iz prve utakmice oprašta od Europe.

Split se pokazao kao vrlo čvrsta momčad, a kao i Hajduku mu je nedostajao pogodak da prođe dalje. Ključni trenutak dogodio se u 21. minuti kada je Ibriks skrivio jedanaesterac kojega je El Kaddouri sigurno realizirao.

Crveni su pred kraj susreta bacali sve u napad i stisnuli Torino, no Talijani su se uspjeli obraniti.

Torino se tako nakon 20 godina uspio proći u skupinu u europskom natjecanju, dok je Split unatoč večerašnjem razočaranju ostvario najveći uspjeh u povijesti.

- Ovim smo utakmicama dobili na kvaliteti i iskustvu, a igrači su napredovali. Možemo biti zadovoljni kako smo odigrali protiv Torina i do samog kraja samo imali aktivan rezultat. Protivnik je imao i malo sreće - rekao je trener Splita Ivan Matić.

>> Rijeka razbila Sheriff u gostima i ponovno ušla u Europsku ligu!

>> Oproštaj od Europe: Hajduk na prepunom Poljudu nije uspio zabiti

Ključne riječi

Komentara 2

DI
dinamojavolim1
23:00 28.08.2014.

steta...jak protivnik sve pohvale splitu

Avatar Django
Django
23:23 28.08.2014.

Jedanaesterac je bio čisti peh, nažalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije