Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišli u München

Španjolci otkrili: Niko Kovač odveo je Modrića u Bayern

Luka Modrić i Niko Kovač
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
06.02.2015.
u 18:37

– Stalno sam na vezi s Lukom. Već mu je puno bolje. Kaže da će uskoro početi trenirati s loptom i priključiti se treningu s ostatkom momčadi

Luka Modrić trenutačno se oporavlja od ozljede koju je zadobio još u studenom prošle godine tijekom utakmice Italije i Hrvatske. Sada je pri kraju rehabilitacije, a u ''kraljevskom klubu'' s nestrpljenjem iščekuju njegov povratak na teren. A to bi se trebalo dogoditi uskoro, iako Luka i ljudi iz kluba ne žele riskirati da ga ne bi prerano poslali na travnjak, što bi im se moglo obiti o glavu.

Stoga Luka i dalje radi na oporavku, a španjolski mediji otkrili su kako je otišao u Njemačku na dodatne konzultacije. Marca piše kako se Modrić u ovom trenutku nalazi u Münchenu na pregledu kod Hansa Müllera, šefa liječničke službe Bayerna. Isti list dodaje kako je tamo otišao na preporuku izbornika Nike Kovača, koji je sa spomenutim liječnikom surađivao tijekom igračke karijere. Navodi se i to da je Kovač otišao s Lukom.

– Stalno sam na vezi s Lukom. Već mu je puno bolje. Kaže da će uskoro početi trenirati s loptom i priključiti se treningu s ostatkom momčadi. Zasad još ne ide punom snagom, još uvijek radi u teretani, a traju mu i terapije. No, iz njegovih sam riječi zaključio kako bi trebao biti sasvim spreman za naš dvoboj s Norvežanima – rekao je prije nekoliko dana Kovač.

Izgleda da je povratak hrvatskog veznjaka sve bliži, na radost navijača Reala i hrvatske reprezentacije. 

>>Igrači Reala obožavaju Modrića, evo što misli Brazilac Marcelo!

>>Brendanu Rodgersu je primjer odličnog veznjaka naš Luka Modrić

Komentara 11

NA
navijala
19:32 06.02.2015.

Nije prvi put da vam se potkradu ovako pijani naslovi. Nije uopce smijesno.

GA
galaxsor
19:37 06.02.2015.

ajde da se radi o politici, ali ovi novinari će mi zbog ovakvih dvosmislenih naslova i nogomet pokvariti. strava.

DU
Deleted user
19:41 06.02.2015.

A je me novinar prešo. joj joj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije