Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIFA BEZ MILOSTI

Ruski nogometaš doživotno suspendiran zbog namještanja

fifa
Foto: Reuters (Ilustracija)
25.09.2014.
u 20:08

Suspendirana su i dvojica Slovaka, Ivan Hodur na ukupno 25 godina i Robert Rak na 14 godina

Ruski nogometaš Jaroslav Dmitrijev doživotno je suspendiran iz nogometa nakon što je FIFA istragom potvrdila da je namještao utakmice u 2011. godini, dok je bio član Ajax Lasnamäea.

Osim njega, kažnjeni su i slovački reprezentativac Ivan Hodur sa 11 godina te Slovak Robert Rak sa 15 godina. Uz to, Hodur je u jednom drugom slučaju zaradio suspenziju od 14 godina pa je to ukupno 25 godina neigranja. Jasno je, obojici je ovo kao doživotna kazna. Pod istragom krovne nogometne organizacija još je 13 estonskih nogometaša, a dvojica su privremeno suspendirana na četiri mjeseca dok ne završi istraga.

Nema milosti FIFA prema namještanju, a šteta je što opstruiraju istragu o namještanju Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. godine, unatoč brojnim glasinama, a čak i dokazima.

>> Pod istragom utakmica koju je odlučio Mandžukićev suigrač Gabi

Ključne riječi

Komentara 2

BI
billynik
20:52 25.09.2014.

FIFA je najkorumpiranija sportska organizacija.

VK
vk52
08:13 26.09.2014.

Treba lo bi najprije FIFU suspendirat ta banda da nam glumi postenje strasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije