Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbornik azerbajdžana

Prosinečki: Ne mogu obećati pobjede protiv Hrvatske i Italije

Robert Prosinečki
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
03.12.2014.
u 10:30

Hrvatski stručnjak godišnje će zarađivati 1,2 milijuna eura.

Robert Prosinečki predstavljen je u Azerbajdžanu kao novi izbornik. Kako navodi Azerisport.com, godišnje će zarađivati 1,2 milijuna eura, a potpisao je trogodišnji ugovor.

Još se dodaje kako će hrvatski stručnjak u svoj stožer dovesti 3-4 pomoćnika.

Azerbajdžanci očekuju da Prosinečki kao nasljednik Bertija Vogtsa omogući napredak njihovoj reprezentaciji koja trenutno zauzima posljednje mjesto u kvalifikacijskoj skupini (u kojoj se natječe i Hrvatska) za EP 2016.

- Ne mogu obećati da ćemo pobijediti Hrvatsku i Italiju, ali dat ću sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat do kraja kvalifikacija. Neću se odreći iskusnih igrača, ali ima tu još nogometaša koji su potencijalni reprezentativci. Na utakmici s Hrvatskom u Osijeku primjetio sam da igrači nisu fizički pripremljeni. Inzistirat ću na napadačkom nogometu - rekao je Prosinečki.

>>Prosinečki: Utakmica protiv Hrvatske za mene će biti posebna

Komentara 7

BA
balic
10:45 03.12.2014.

Sretno Robi sreca i znanje ce ti trebati,Berti Vogts je nije imao da dovede red u reprezentaciju..

DH
dalibor.hren
15:54 03.12.2014.

Nek samo tam i ostane!

SE
sestrićna
11:56 03.12.2014.

mora da ovi imaju nekakvu zvijezdu na prsima čim se robi prihvatio posla..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije