Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Pogledajte sjajan Kramarićev pogodak u remiju Hoffenheima, Wolfsburg iznenadio Leipzig

Andrej Kramarić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/8
11.03.2017.
u 18:21

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić bio je strijelac u remiju Hoffenheima kod Freiburga (1:1)

Novi poraz Nike Kovača. U 24. kolu njemačke lige njegov je Eintracht izgubio protiv Bayerna sa 0:3. Poraz u Münchenu je Kovačev peti u nizu. Momčad iz Frankfurt dobro se držala do pred kraj prvog poluvremena, a onda su u samo tri minute primili dva pogotka - Lewandowski (38.) i Douglas Costa (41.). U 55. minuti poljski je napadač zabio za konačnih 3:0.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić bio je strijelac u remiju Hoffenheima kod Freiburga (1:1). Domaćin je poveo u 56. minuti pogotkom Philippa, a četiri minute kasnije sjajnim je pogotkom izjednačio Kramarić koji je igrao do 76. minute.


-.-.-. by videosansebastian

Darmstadt je pobjedom protiv Mainza (2:1) najavio bijeg sa začelja. Domaćin je već nakon 12 minuta vodio sa 2:0 (Sulu 5. i Sam 21.-11m).

U trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena Quaison je smanjio na 2:1. Reprezentativac BiH Vrančić je u šest minuta dobio dva žuta kartona te je u 59. minuti morao u svlačionicu.

U Berlinu je Hertha pobijedila dortmundsku Borussiju sa 2:1. Domaća momčad povela je pogotkom Kaloua (11.). U 55. minuti Aubameyang je zabio za 1:1, a pobjedu Berlinčanima donio je Plattenhardt u 71. minuti.

Wolfsburg je pogotkom Marija Gomeza u 9. minuti u gostima iznenadio Leipzig. Treneru Andriesu Jonkeru ovo je bila prva utakmica na klupi Wolfsburga.

Rezultati by SofaScore

Komentara 1

KA
Kamzar
01:30 12.03.2017.

Pravi igrać i pravi ćovijek. Ponos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije