Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan video

Pogledajte Maradonin gol stoljeća iz sasvim novog kuta

Maradona
Foto: Screenshot Youtube
1/2
30.01.2014.
u 21:58

Maradona je primio loptu na centru, pretrčao 60 metara, prevario četvoricu čuvara i postigao fenomenalan pogodak

22. lipnja 1986. godine u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Meksiku sastali su se Argentina i Engleska, a završilo je 2:1 za južnoameričku reprezentaciju.

Na stadionu je bilo više od 114 tisuća gledatelja, a prisustvovali su povijesnim pogocima Diega Armanda Maradone. Prvo je u 51. minuti zabio gol "Božjom rukom", a samo tri minute kasnije postigao je pogodak koji je proglašen golom stoljeća.

Maradona je primio loptu na centru, pretrčao 60 metara, prevario četvoricu čuvara i postigao fenomenalan pogodak.

Na društvenim mrežama milijuni i milijuni navijača vidjeli su taj pogodak, a tek se prije nekoliko dana pojavila nova snimka koja prikazuje pogodak iz sasvim drugačije perspektive.

Pogledajte video i uživajte u remek-djelu jednog od najboljih nogometaša svih vremena.

>>Pogledajte kako je Diego Maradona izvrijeđao Pelea!

Komentara 4

ĐO
đoništulić
16:46 31.01.2014.

Diego Armando Maradona je bio najbolji nogometaš svih vremena(ostali su bili odlični-Beckenbauer,Eusebio,Crujff,Zidane,Platini,Pele,Ronaldo,Messi,C: Ronaldo ...itd)Diego je bio samo jedan

Avatar Idler 3
Idler 3
19:48 01.02.2014.

Kolko je Maradona bolji igrač neg Messi vidi se upravo po tom kaj ih je dva put dovel do završnice SP. Messi to tek treba dostić !!!

DH
dalibor.hren
16:03 31.01.2014.

Nikakva Božja ruka. Bio je jedan od najboljih nogometaša svih vremena, ali miljama daleko od najvećih. Da bi bio najveći, u nogoloptanje se mora uključiti i ljudskost i moral tj. fair play, što bi dokazao da je priznao igranje rukom!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije