Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDI KICKER:

Pep Guardiola preuzima Manchester City, Manuel Pellegrini dobiva otkaz

Pep Guardiola
Zeljko Lukunic/PIXSELL
23.12.2015.
u 19:00

Ukoliko se uistinu to i dogodi, to znači da sadašnji trener građana Manuel Pellegrini na kraju sezone dobiva otkaz, iako mu ugovor vrijedi do 2017.

Pep Guardiola od sljedeće sezone bit će novi trener Manchester Cityja, tvrdi njemački Kicker pozivajući se na dobro upućene izvore iz engleskog kluba.

Katalonac je nedavno odlučio da će na kraju sezone napustiti Bayern, a ponuda mu sigurno ne manjka. I ranije se pisalo da je odlazak u Premier ligu najizglednija opcija. Čini se da je City bio najbrži.

Ukoliko se uistinu to i dogodi, to znači da sadašnji trener građana Manuel Pellegrini na kraju sezone dobiva otkaz, iako mu ugovor vrijedi do 2017.

>> 'Znam kamo ide Guardiola, rekao mi je da treba novi izazov'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije