Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelnik BayernA

'Znam kamo ide Guardiola, rekao mi je da treba novi izazov'

Guardiola
Foto: Agencija
1/6
21.12.2015.
u 17:24

– Na božićnom domjenku rekao mi je da želi novi izazov, a govorio je kao da mi se ispričava

Pep Guardiola do kraja ove sezone vodit će Bayern, a onda će umjesto njega na klupu sjesti Carlo Ancelotti. Potvrdio je to jučer i bavarski klub, ali ono što se još uvijek ne zna jest gdje će španjolski trener nastaviti karijeru. Već dulje vrijeme nagađa se da će preuzeti Manchester City, ali za to nije stigla potvrda.

– Mislim da znam gdje ide Guardiola. No, bolje bi bilo da sam to objavi ili da to objavi njegov poslodavac – rekao je čelnik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Otkrio je i kada mu je Pep najavio odlazak.

– Na božićnom domjenku rekao mi je da želi novi izazov, a govorio je kao da mi se ispričava. Znam da je zavolio i ovaj klub i naše navijače, ali rekao je da je vrijeme za rastanak. Znam da mu je bilo teško, a mene ipak nije razočarao svojom odlukom.

>>Guardiola u Maksimiru došao do 'stotke' pa rekao: Dosta!

>>Bayern potvrdio: Hvala Guardioli, Bayern će voditi Ancelotti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije