Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATJAŽ KEK:

Nema nikakve krize igre, u svim utakmicama smo dobro izgledali

matjaž kek
Nel Pavletić/Pixsell
09.11.2014.
u 10:56

- Postoji samo mala kriza rezultata, ali i to će biti brzo prekinuto - uvjeren je Kek.

Rijeka je bez pobjede u zadnje tri utakmice, a danas od 19 sati na Kantridu im stiže opasna Lokomotiva. Trener Matjaž Kek uvjerava da ekipa nije ni u kakvoj krizi.

- Čeka nas vrlo zahtjevna utakmica, Lokomotiva je jaka na terenu, ali i na klupi. Uvijek je posebno inspirirana na Kantridi - najavio je Matjaž Kek za 24sata današnji (19 sati) sraz s "lokosima".

I dalje je u Rijeci tema broj jedan poraz od Feyenoorda.

- Unatoč porazu, mislim da je to bila naša najbolja utakmica u gostima u Europi u ove dvije sezone. Samo da nije bilo lošeg ulaska... Ne smije nam se događati takav pad koncentracije, jednostavno smo prespavali prvih 20 minuta i nadam se da više nećemo imati takve "crne rupe" - kaže Kek i hvali Sharbinija:

- Oduševljava me Anas! Protiv Feyenoorda je na njemu trebao biti penal, ali vratit će mu se to. U kombinaciji s Kramarićem trebao bi vući Rijeku naprijed.

Riječani su tri utakmice bez pobjede u HNL-u i Europi.

- Nema krize igre, u svim utakmicama smo dobro izgledali. Postoji samo mala kriza rezultata, ali i to će biti brzo prekinuto - uvjeren je Kek.

>> Kek: Dogodi se to i igraču kao što je Kramarić...

Komentara 1

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:02 09.11.2014.

čim nema čašicu u ruci oduševljava anas.... ni arapi ga nisu htjeli...dobar igrač mora bit čist i u glavi a ovaj to nije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije