Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET BEZ POBJEDE

Mihajlović ipak nedostojan Milana, nakon novog kiksa prijeti mu otkaz

Siniša Mihajlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
13.12.2015.
u 17:55

Milan je poveo u 52. minuti golom Carlosa Bacce, četiri minute kasnije Nigel de Jong je zaradio crveni karton skrivivši jedanaesterac. Realizirao ga je Toni

Nogometaši Milana ponovo su razočarali nakon što su u susretu 16. kola Serie A na San Siru odigrali 1-1 protiv fenjeraša Verone.

Milan je poveo u 52. minuti golom Carlosa Bacce, no svega četiri minute kasnije Nigel de Jong je zaradio crveni karton skrivivši jedanaesterac. Kazneni udarac je realizirao Luca Toni. Brojčano slabiji Milan nije uspio pobijediti posljednju momčad lige zbog čega će trener Siniša Mihajlović ponovo biti na udaru kritika. Milan je u zadnja četiri kola upisao samo jednu pobjedu i na sedmom je mjestu ljestvice.

Empoli je pobijedio Carpi 3-0 popeo se na deveto mjesto ljestvice čime je došao u priliku boriti se za izlazak u Europu. Golove su zabili Massimo Maccarone (46, 61) i Riccardo Saponara (51). Marko Livaja je za Empoli igrao od 64. minute.

Chievo je slomio Atalantu pobijedivši 1-0 golom Valtera Birse u 76. minuti. Gosti su utakmicu zaključili s dva igrača manje. U 66. je 'pocrvenio' Nicolo Cherubin (66), a u sudačkoj nadoknadi Jasmin Kurtic.

Večeras su na rasporedu dva derbija. Sastaju se Napoli - Roma, te Juventus - Fiorentina. Kolo će u ponedjeljak zatvoriti Lazio i Sampdoria.

Na ljestvici vodi Inter sa 36 bodova, Fiorentina ima 32, Napoli 31, Roma 28, a Juventus 27 bodova.

>> Adriano Galliani je odličan direktor, ali ne razumije nogomet

Komentara 12

HA
hajduk1966
19:41 13.12.2015.

Nula od trenera

NI
Nini istrijan
20:15 13.12.2015.

Od dobrog majstora nema puno pomoci ako je materijal los !! Milan je jednostavno los i tu bi trebalo poceti sve ispocetka,tj.totalno reorganizirati momcad. Oni su vec prije cetiri godine napravili katastrofalne pogreske i od tada se nisu oporavili. Prodajaaja Ibre i Thiaga Silve pa prisilno penzioniranje Neste,Inzaghija i jos nekolicine igraca je ostavilo neizbrisiv trag. Cetiri godiner su im otisle u nepovrat a da ne govorimo koliko su i ekonomski izgubili.Posjeta utakmicama je prepolovljena pa je tako ona "stednja" Berlusconija na kraju ipala dugorocni gubitak !!

ČA
čarapan
20:35 13.12.2015.

Da bas je bez veze, sto ne igra u on sa mocadima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije