Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paolo Maldini:

Adriano Galliani je odličan direktor, ali ne razumije nogomet

Paolo Maldini
Press Association/Pixsell
06.12.2015.
u 23:30

'Ako opet želimo veliki Milan trebamo jasne ciljeve i ulaganja u klub, trebamo ljude koji razumiju nogomet.'

Momčad Milana već dulje vrijeme nije na svojoj nekadašnjoj slavnoj razini. Brojne 'dvorske' borbe i nesnalaženje u sportskoj politici odveli su klub u prosječnost. Paolo Maldini krivca je pronašao u direktoru Adrianu Gallianiju.

- On je odličan direktor, ali ne razumije nogometnu igru, morao bi si naći nekoga tko može bolje ocijenti tko može igrati i tko je najbolji za Milan. Ako opet želimo veliki Milan trebamo jasne ciljeve i ulaganja u klub, trebamo ljude koji razumiju nogomet - kazao je legendarni bivši branič.

>> Maldini: U Milanu me ne žele, pa odlazim u PSG

Komentara 1

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
07:09 07.12.2015.

Adriano Galliani je odličan direktor, ali ne razumije balkanski nogomet i ne trazi savjete od duše, srca i gazde hrvatske svetinje gospodina Zdravka Mamića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije