Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK ZARADIO 2,5 MIL €

Oglasio se Brbić: Sve je čisto kod transfera Ante Vukušića u Pescaru

Ante Vukušić
Ivo Cagalj/PIXSELL
17.07.2015.
u 17:50

Hajduk je od transfera Ante Vukušića u Pescaru zaradio 2,5 milijuna eura neto što je bio ključan financijski dobitak da se klub spasi od stečaja, poručio je Brbić.

Sve je čisto u transferu Ante Vukušića u Pescaru, poručio je predsjednik Hajduka Marin Brbić koji je poslao priopćenje zbog "informacija da je transfer igrača Ante Vukušića iz HNK Hajduk u Pescaru pod interesom organa kaznenog gonjenja". Transfer se dogodio 2012. godine.

"Transfer Ante Vukušića iz Hajduka u Pescaru napravljen je u skladu sa zakonom i poštujući ugovore koje je klub imao s igračem pri čemu su ispoštovane sve pravne procedure te je proveden uz pisanu suglasnost Nadzornog odbora HNK Hajduk.

HNK Hajduk je krenuo u realizaciju transfera Ante Vukušića u Pescaru jer se radilo o najpovoljnijoj ponudi za klub (druga ponuda bila je od Basela vrijedna 2 milijuna eura).

Hajduk je od transfera Ante Vukušića u Pescaru zaradio 2,5 milijuna eura neto što je bio ključan financijski dobitak da se klub spasi od stečaja.

Visina odštetnog zahtjeva koji je Hajduk uprihodio zasluga je odlučnosti u pregovorima klupskih čelnika, ali i sposobnosti posrednika koji su u pregovorima s Pescarom odštetni iznos podigli do maksimuma tržišne vrijednosti (jedina druga ponuda je bila na 2 milijuna eura od Basela)", stoji u priopćenju predsjednika Hajduka. Čitavo priopćenje pročitajte ovdje.

>> Hajduk na Norvežane, Lokosi na Slovake, a Rijeka se 'tuče po glavi'

Komentara 19

IN
Ineboimorejeplavo
18:27 17.07.2015.

procesljati hajdugove knjige, Dinamo je macji kasalj u krivotvorenju u usporedbi sa hajdugom

IN
Ineboimorejeplavo
18:26 17.07.2015.

Alo USKOK, a da za promjenu upitate brbljica di su potvrde o placenom porezu drzavi, ako Mamic moze u zatvor onda i brbljo mora u zatvor

SA
Sampei
18:50 17.07.2015.

ovo je običan spin SDP-ja kojim pokušavaju prevariti javnost kako je tobože isti odnos prema dinamu i hajduku i kako se tobože ne radi o partijskom progonu mamića! nećete prevariti hrvatski narod!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije