Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABAVA NA PRIPREMAMA

Marcelo Brozović glumio boksača, svi oko njega 'umirali' od smijeha

Marcelo Brozović
Facebook
13.01.2015.
u 19:58

Prije izvođenja vježbi, Brozović je stavio rukavice na ruke i počeo glumiti MMA borca, što su drugi sjajno prihvatili.

Marcelo Brozović je jedan od Dinamovih dragulja i mogao bi klubu donijeti deset milijuna eura jer ga u svojim redovima žele Everton, Milan i Arsenal. I dok na terenu oduševljava igrom, van njega oduševljava svojim pozitivnim karakterom.

Iznimka nisu ni ove pripreme, a dokazuje do video koji je Dinamo objavio na svojoj Facebook stranici. Prije izvođenja vježbi, Brozović je stavio rukavice na ruke i počeo glumiti MMA borca, što su drugi sjajno prihvatili.

Bodrili su ga da nastavi dalje pokazivati svoju "boksačku tehniku" i kad je stao, a na snimci možemo vidjeti Igora Cvitanovića i Arijana Ademija kako promatraju Brozovićeve ludorije uz glasan smijeh.

>> Everton ponudio 6,5 milijuna eura za Brozovića, Mamić traži 10

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije