Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVOKACIJE IZ ALBANIJE

'Srbi mogu uzeti pivo i gledati nas na televiziji dok igramo na Euru'

Albanija
Foto: Reuters/PIXSELL
12.10.2015.
u 11:49

'Nismo zaslužili poraze kod kuće od Portugala i Srbije. Ali svejedno, ove kvalifikacije su za povijest.'

Albanija je pobjedom protiv Armenije s rezultatom 3:0 u gostima potvrdila odlazak na Europsko prvenstvo koje će se 2016. igrati u Francuskoj. S ta tri boda Albanija je zauzela drugo mesto u Grupi I.

– Unatoč tome što su nas pobijedili, Srbi mogu uzeti pivo i gledati nas na televiziji. Nisam ni sanjao da je moguće da se ovo dogodi – rekao je kapetan Lorik Cana i dodao:

– Nismo zaslužili poraze kod kuće od Portugala i Srbije. Ali svejedno, ove kvalifikacije su za povijest.

>> Više o EURO 2016 čitajte na Goal.com

>> Svijet se raspisao o Srbiji: Postavili rekord za Guinnessovu knjigu

Komentara 43

DU
Deleted user
13:59 12.10.2015.

Sinoć u Zürichu Albanci sa Kosova slave albanskom zastavom a ne kosovskom. Inače u CH je dozvoljeno mlatarati svim mogućim državnim zastavama. Čak i na balkonu ih držati. Po tome Albanci nisu ništa drukčiji od drugih kad se nešto slavi. Međutim. Za razliku od drugih koji u grupama glasno uzvikuju ime svoje države Albanci, bilo da se vozaju autima i kroz prozore i "šibedah" oglašavaju, ili u grupicama po ulici paradiraju, slave pocikivanjem i neartikuliranim glasnim zvukovima koje prate izbečene i agresivne mimike na faci. Zbog toga su neutralni prolaznici glavom bez obzira bježali na drugu stranu ulice. Očito, trebat će im još par takmičenja da nauče artikulirano navijati.

DA
Divide_and_conquer
12:10 12.10.2015.

Za dinamo s mamicem!!!!!

PE
peugeot
16:47 12.10.2015.

Albanci su pojeli dvije "tuljumbe" u Elbasanu i to one "produzene tuljumbe" (u produzetku). U svakom slucaju Srbija je na nogometnom planu znatno jaca od Albanije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije