Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GNJEVNI NAVIJAČI

Lampard u kratkom roku od heroja postao najveći izdajnik

'Chelsea\'s English midfielder Frank Lampard applauds their supporters after the English Premier League football match between Manchester City and Chelsea at The Etihad stadium in Manchester, north-we
Foto: 'ANDREW YATES'
02.08.2014.
u 17:24

- Mrtav si za mene izdajniče - najčešća je poruka koju posljednjih sati prima Lampard.

Navijači Chelseaja očekivano su loše primili vijest da će Frank Lampard igrati za Manchester City dio nadolazeće sezone, zbog čega su mu "natrpali" Twitter profil gnjevnim porukama.

- Mrtav si za mene izdajniče - jedna je od najčešćih poruka koje se "vrte" po Lampardovu profilu.

Mnogi pale njegove dresove i s nevjericom komentiraju cijelu situaciju. No ima i onih hladnije glave, koji podsjećaju da je Chelsea taj koji se odrekao Lamparda i da bi bio lud kad ne bi prihvatio igrati u Engleskoj na posudbi tih šest mjeseci.

Ima i onih koj podsjećaju da je Lampard već napravio nešto slično kad je napustio West Ham, najvećeg rivala Chelseaja, tako da mu nije strano na taj način šokirati navijače.

Cijela priča prilično je čudna i pomalo apsurdna, Lampard je mogao odbiti City, znao je koji val nezadovoljstva će uslijediti, ali kao da se želio osvetiti bivšem poslodavcu, za kojeg nije više bio dovoljno dobar.

>> Lampard će se vratiti u Premiership, ali kao član Cityja!

Komentara 1

DO
dostatoga
18:51 02.08.2014.

tko ostavlja takve komentare? neka djeca... chelsea nikada nije imao veznog igraca koji je toliko doprinosio sezonu za sezonom. 2 godine za redom je bio medju 5 najboljih strijelaca lige- uz jedan mali podsjetnik- veznjak je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije