Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAZZARRI HVALI MATEA

'Kovačić je veliki Interov kapital za budućnost'

Mateo Kovačić
Reuters (Ilustracija)
12.04.2014.
u 19:28

- Mateo je talentirani mladi igrač koji je napredovao u nekim stvarima na kojima smo radili tijekom sezone. Bolje igra i u obrani i u napadu. On je veliki Interov kapital za budućnost - rekao je Mazzarri.

Mateo Kovačić ove sezone kod trenera Waltera Mazzarrija minute dobiva na kapaljku, međutim uoči gostovanja Intera kod Sampdorije u Genovi upravo je hrvatski reprezentativac bio taj kojeg je trener hvalio.

- Mateo je talentirani mladi igrač koji je napredovao u nekim stvarima na kojima smo radili tijekom sezone. Bolje igra i u obrani i u napadu. On je veliki Interov kapital za budućnost - rekao je Mazzarri.

Trener 'nerazzurra' uvjeren je kako će sljedeće godine njegova momčad biti konkurentnija u borbi za naslov.

- Nije nas baš pratila sreća u svakom susretu, ali uvijek smo mogli teren napustiti uzdignute glave. Moramo još puno raditi na sebi i uvjeren sam da ćemo biti samo bolji. Bez obzira što neke utakmice govore suprotno, siguran sam da već sada pokazujemo visoku razinu igre - zaključio je Mazzarri.

>> Kovačić je novi Iniesta

Komentara 2

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
22:24 12.04.2014.

Kovačić je veliki Interov kapital za budućnost njegove rezervne klupe.

MA
marlboro69
22:09 12.04.2014.

Kada će doći ta budućnost? Imamo 3 talenta koji zajedno ne skupe poluvrijeme po utakmici ... kovavic, radosevic i jedvaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije