Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAMIĆ NA SASTANKU

Inter već našao zamjenu za Kovačića, na ljeto stiže Ante Ćorić?!

Ante Ćorić
Ivo Čagalj/Pixsell
30.05.2015.
u 09:00

Sin izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića inače zastupa Matea Kovačića i sigurno bi mogao itekako pomoći u ostvarenju ovog transfera.

Talijanski novinar Sky Sportsa i stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio tvrdi su se Interov sportski direktor Piero Ausilio i menadžer Mario Mamić susreli kako bi razgovarali o Anti Ćoriću!

Sin izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića inače zastupa Matea Kovačića i sigurno bi mogao itekako pomoći u ostvarenju ovog transfera, posebno ukoliko Kovačić uistinu napusti Inter.

Dinamov wunderkind nedavno je napunio 18 godina i potpisao s plavima ugovor do 2020. godine, ali to ne može spriječiti talijanskog velikana da pokuša dovesti igrača koji bi im trebao biti zalog za budućnost.

>> 'Ronaldinho mi je uzor, a Barcelona najdraži klub'

Komentara 1

SE
senior
09:31 30.05.2015.

Nastupa sezona "kiselih krastavaca" pa talijanska sportska piskarala zarađuju svoju plaću izmišljajući sve i svašta. Ni malo se ne razlikuju od naših. Ćorića za sada sele u Inter ali biti će toga još. Naša piskarala će ovih dana u Dinamo "dovesti" bar 50-tak koje kakvih igrača iz bog te pitaj koji sve klubova i zrmalja. Treba zaraditi plaću i prodati tiskovine u kojima pišu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije