Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI

Ante Ćorić: Ronaldinho mi je uzor, a Barcelona najdraži klub

Ante Ćorić
Ivo Čagalj/Pixsell
08.05.2015.
u 20:45

Najviše se druži sa suigračem Markom Pjacom, a otkriva i da je najbolji u stolnom tenisu od Dinamovih nogometaša. Najbrži i jedan od najzabavnijih je Junior Fernandes.

Ante Ćorić otkrio je u druženju s navijačima na službenoj stranici Dinama da mu je Messi najdraži igrač, da bi jednog dana htio biti kapetan modrih, a da najviše cijeni Zvonimira Bobana od bivših igrača svog kluba.

Osamnaestgodišnjak je također napisao da mu je uzor Ronaldinho, da navija za Barcelonu, te da mu je Camp Nou najdraži stadion.

Njegovih najboljih 11 su: Courtois, Alves, Ramos, Kompany, Marcelo, Xavi, Iniesta, Modrić, Rakitić, Messi i Ronaldo.

Najviše se druži sa suigračem Markom Pjacom, a otkriva i da je najbolji u stolnom tenisu od Dinamovih nogometaša. Najbrži i jedan od najzabavnijih je Junior Fernandes.

Najdraža Ćorićeva utakmica je ovosezonska 3:2 pobjeda protiv Hajduka, a najdraži pogodak je postigao rumunjskoj Astri.

O Gordonu Schildenfeldu, Dinamovom pojačanju za sljedeću sezonu, napisao je da se radi o kvalitetnom pojačanju.

>> 'Ćorić može biti kao Boban ili Reus. A Mamić je veliki trenerski potencijal'

Komentara 1

DU
Deleted user
21:11 08.05.2015.

Volim Dinamo,volim Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije