Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMA SE TRANSFER

I Bešiktaš želi dovesti vratara Hajduka

Lovre Kalinić
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
31.12.2015.
u 09:14

Nekoliko je klubova osim Bešiktaša zainteresirano za dvometraša na vratima Hajduka, a kao najozbiljniji spominjali su se Aston Villa i Lazio

I Bešiktaš je zainteresiran za vratara Hajduka Lovru Kalinića. Kako pišu tamošnji mediji, turski klub se "priprema za pregovore" sa Splićanima.

Kalinić nije prvi izbor Bešiktaša. Turci žele Denisa Bojka iz Dnipra, ali se ne mogu dogovoriti oko odštete. Bacili su oko i na Stevea Mandandu iz Marseillea, no on je navodno blizu prelaska u Liverpool.

Nekoliko je klubova osim Bešiktaša zainteresirano za dvometraša na vratima Hajduka, a kao najozbiljniji spominjali su se Aston Villa i Lazio. Odšteta bi bila oko četiri milijuna eura.

>> Talijanski mediji: Lovre Kalinić na ljeto prelazi u Lazio

Komentara 2

IN
Inspector
12:58 31.12.2015.

Lovro je trend.. sta ces..

DH
dalibor.hren
22:23 31.12.2015.

Lovro, nisam Hajdukovac, ali ti si pravi! Ne daj se ispod cijene, nisu Brbljić i Vučević kompetentni odrđivati cijenu. Bolje izdržati ugovor do kraja i onda uzeti sve...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije