Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sajam piva

Guardiola ispunio obećanje i odveo igrače na Oktoberfest

Igrači Bayerna na Oktoberfestu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
30.09.2015.
u 16:50

- Dečki su zaslužili, častim ih odlaskom na Oktoberfest! Neka se provedu malo. Borussia? Ima još vremena do nedjelje, bit ćemo odmorni za to.

Nogometaši Bayerna sinoć su pobijedili Dinamo 5:0 u drugom kolu Lige prvaka i razveselili svog trenera Pepa Guardiolu. On im je nakon utakmice obećao nagradu i oduševio ih.

- Dečki su zaslužili, častim ih odlaskom na Oktoberfest! Neka se provedu malo. Borussia? Ima još vremena do nedjelje, bit ćemo odmorni za to, rekao je Pep.

A danas je ispunio obećanje, on je zajedno s igračima i njihovim boljim polovicama posjetio najpoznatiji svjetski sajam piva i uživao. Naravno, svi su bili prikladno odjeveni...

>>Guardiola otkrio čime će nagraditi igrače zbog pobjede nad Dinamom!

Komentara 4

MU
muh
18:03 30.09.2015.

Svake godine idu igrači na oktoberfest i to u bavarskoj narodnoj nošnji baš je iteresantno videti tamnopute u toj nošnji.

Avatar Vucibatina
Vucibatina
17:05 30.09.2015.

Poslije petarde 5 pivaaaaaa !

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:42 30.09.2015.

Iskreno sam priželjkivao samo 3 gola kako bi u bavarsku pobjedu prekodrinci utkali dio sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije