Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar posao

Gotova priča! Kalinić potpisao i postao najskuplje pojačanje u povijesti svog novog kluba!

Lovre Kalinić
Foto: VL
1/6
27.12.2016.
u 21:37

Kalinić je tako postao najskuplje pojačanje u povijesti tog kluba, najveći iznos prije bio je plaćen za Erika Johanssona, čiji je transfer bio vrijedan 1,9 milijuna eura

Lovre Kalinić novi je igrač Genta! Dosadašnji vratar Hajduka danas je otputovao u Belgiju, prošao liječnički pregled, a onda potpisao ugovor s novim klubom. Prema informacijama iz belgijskih medija, transfer je vrijedan 3,1 milijun eura, Kalinić je potpisao na četiri i pol godine, a godišnja plaća trebala bi mu iznositi oko 700 tisuća eura.

Kalinić je već dvije sezone u dobroj formi u Hajduku, prošle sezone imao je 775 minuta bez primljenog gola, postao je i reprezentativac pa je na sebe navukao interes europskih klubova. Pratio ga je Chelsea, a poslije je već dogovoren transfer u Aston Villu, ali je propao jer nije dobio radnu dozvolu.

Sada je, eto, potpisao za Gent koji je trenutačno sedmi u Belgiji, a koji je prošle sezone prvi put u povijesti osvojio naslov prvaka. Bio im je potreban kvalitetan vratar pa su se odlučili za hrvatskog reprezentativca.

Kalinić je tako postao najskuplje pojačanje u povijesti tog kluba, najveći iznos prije bio je plaćen za Erika Johanssona čiji je transfer bio vrijedan 1,9 milijuna eura.

Komentara 6

DU
Deleted user
22:07 27.12.2016.

Sretno.

Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
21:52 27.12.2016.

Sretno momčino!

DH
dalibor.hren
13:59 28.12.2016.

Prije dva dana ste pisali da nema odlaska ispod 4 milijuna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije