Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar posao
Povratak na članak

Gotova priča! Kalinić potpisao i postao najskuplje pojačanje u povijesti svog novog kluba!

Kalinić je tako postao najskuplje pojačanje u povijesti tog kluba, najveći iznos prije bio je plaćen za Erika Johanssona, čiji je transfer bio vrijedan 1,9 milijuna eura

Komentari 6

DU
Deleted user
22:07 27.12.2016.

Sretno.

VL
Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
21:52 27.12.2016.

Sretno momčino!

VL
DH
dalibor.hren
13:59 28.12.2016.

Prije dva dana ste pisali da nema odlaska ispod 4 milijuna...

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
10:28 28.12.2016.

Lovre Kalinić je sjajan balkanski golman i dobar dečko i zaslužio je priliku da sjedi na rezervnoj klupi europskog kluba.

VL
BU
budagigo
23:21 27.12.2016.

Kakav velebni transfer,2.5 milje € u tri rate.nevjerovatan posao,epohalni uspjeh haYdUka koji je plasirao svoga najboljega igrača,reprezentativca po tim uvjetima.haYdUk ima stvarno sposobnu upravu u vidu predsjednika kosa i športskog direktora branca,koja svojom poslovnom kvalitetom nimalo ne zaostaje za igračkom kvalitetom prvotimaca haYdUka.navijači,ispričavam se vlasnici haYdUka morali bi dobro pripaziti da im koja bogata korporacija ne otme njihovu sposobnu upravu upravo onako kako su se europski giganti potukli oko haYdUkova najboljega igrača lovre basnoslovnim novčanim iznosima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.