Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goce Sedloski:

'Nećemo se predati, možemo napraviti čudo u Zagrebu'

Vardar - Dinamo
Foto: STR-1234/PIXSELL
1/7
13.07.2016.
u 09:10

Igrači su tužni, svjesni su da je utakmica trebala završiti drugačije, kaže Goce.

Goce Sedloski, trener Vardara, nakon poraza od Dinama (2:1) u prvom susretu 2. pretkola Lige prvaka tvrdi da njegova momčad može do čuda u uzvratu.

- Primili smo dva jeftina gola. Igrači su se trudili, dali su sve od sebe, ali falilo nam je sreće. Dat ćemo sve od sebe da napravimo čudo u Zagrebu. Mojim igračima mogu samo čestitati na borbi i zalaganju do samog kraja. Rezultat nas nije nagradio iako smo dali sve od sebe protiv jakog i uglednog protivnika. Sreća nam je okrenula leđa, ali nećemo se predati - naglasio je Sedloski.

Kaže kako je njegova momčad bila u grču prvih 10 minuta.

- Moramo analizirati zašto smo tako igrali. Nemam što zamjeriti igračima, igrali su napadački, ali s dva primljena gola otežali smo si uzvrat. Igrači su tužni, svjesni su da je utakmica trebala završiti drugačije. No vjerujem u njih - zaključio je Sedloski.

Komentara 4

Avatar bosanac1951
bosanac1951
09:33 13.07.2016.

Uz dužno poštovanje....Goce ostavite svaku nadu kada istrčite na maksimirski travnjak..

DU
Deleted user
10:26 13.07.2016.

Lahko za grč od 10 minutov problem je kad ti reprezentanca stalno u grču pa evropsko na tv-u glediš.

BZ
Branko Zajec
13:48 13.07.2016.

Mora se priznati, Dinama je pomazila sreća. Tri stative pogodili su igrači Vardara, Međutim iskustvo igranja većih utakmica i pobjedom u Skopju, Dinamo je u velikoj prednosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije