Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goce Sedloski:
Povratak na članak

'Nećemo se predati, možemo napraviti čudo u Zagrebu'

Igrači su tužni, svjesni su da je utakmica trebala završiti drugačije, kaže Goce.

Komentari 4

Avatar bosanac1951
bosanac1951
09:33 13.07.2016.

Uz dužno poštovanje....Goce ostavite svaku nadu kada istrčite na maksimirski travnjak..

VL
DU
Deleted user
10:26 13.07.2016.

Lahko za grč od 10 minutov problem je kad ti reprezentanca stalno u grču pa evropsko na tv-u glediš.

VL
BZ
Branko Zajec
13:48 13.07.2016.

Mora se priznati, Dinama je pomazila sreća. Tri stative pogodili su igrači Vardara, Međutim iskustvo igranja većih utakmica i pobjedom u Skopju, Dinamo je u velikoj prednosti.

VL
Avatar Mlinka22
Mlinka22
11:41 13.07.2016.

Nemaju oni šanse u Zagrebu. Takve ekipe, k'o Vardar, neugodan su protivnik kad igraju doma pred svojim navijačima. Vani su oni manji od makova zrna. Dinamo je i u ligi bivše juge imao velikih problema sa Vardarom u Skopju, rijetko je tamo pobjeđivao iako je uvijek imao duplo jaču ekipu, a u Zagrebu su to bile laganini utakmice koje su završavale sa par golova razlike u korist Dinama. Siguran sam da je ta priča završena, naravno Dinamo mora ozbiljno pristupiti utakmici i bit' će 2-3 razlike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.