Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda u Skoplju

Evo što kažu nogometaši Dinama: 'Bilo je nemoguće vruće'

Vardar - Dinamo
Foto: STR-1234/PIXSELL
1/11
12.07.2016.
u 23:42

- Bilo je stvarno "nemoguće" vruće, nije bilo lako igrati ni Vardaru ni nama, ali svejedno mislim da smo odigrali jako zanimljivu utakmicu

Nogometaši Dinama pobjedom u Skoplju protiv Vardara 2:1 došli su na korak do trećeg pretkola Lige prvaka. Modri su pod vodstvom novog trenera Zlatka Kranjčara odigrali solidnu utakmicu i zasluženo slavili. Bilo je u igri plavih i nekih lošijih segmenata, ali Kranjčar je već najavio da se vrhunac forme tempirao za kolovoz kad hrvatskog prvaka očekuju najvažniji susreti.

 

-  Svi smo sretni zbog pobjede, mislim da smo zasluženo došli do nje, a ja bih čestitao svojim suigračima na dobroj utakmici. Imamo lijepu prednost uoči uzvrata, pokazali smo da smo bolja momčad, ali čeka nas još jedna teška utakmica u kojoj ćemo, uvjeren sam, potvrditi prolaz i plasirati se dalje. Moj gol? Naravno da sam sretan, odlično sam otvorio sezonu i neka se samo ovako nastavi, kazao je strijelac Marko Rog.

Dinamo ima veliku prednost pred utakmicu u Maksimiru, koja se igra iduću srijedu, ali ipak nema opuštanja.

-  Čestitam Vardaru na dobroj utakmici, ali i svojim suigračima na pravoj tekmi, borbenosti i pobjedi. Bilo je stvarno "nemoguće" vruće, nije bilo lako igrati ni Vardaru ni nama, ali svejedno mislim da smo odigrali jako zanimljivu utakmicu. Bili smo dosta bolji u prvom dijelu, šteta što nismo iskoristili svoje prilike u drugom dijelu pa odnijeli i veću pobjedu doma, ali mora se priznati da su imali i one svoje šanse. Ukupno je naša pobjeda zaslužena, bolji smo od Vardara, ali itekako su opasni i ne pada nam na pamet opustiti se uoči uzvrata, kazao je kapetan Antolić.

Komentara 7

DU
Deleted user
00:24 13.07.2016.

Treba biti oprezan nije to Hajduk ,pa da se možeš opustiti i odmoriti igrače. Ajmoooooooo Dinamo.

BU
budagigo
02:25 13.07.2016.

Sutra na kladi tovarim na haYdUk jer i ako padnem opet sam dobio.nije u parama sve nešto je i u emociji i ima svoj naziv-najdraži pad..

ZD
Zdravkecmali
00:46 13.07.2016.

Još sutra Laso da pobijedi i otvaranje eurosezone iz snova. IZGUBILI SVE DABOGDA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije