Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugo pretkolo

Dinamo pobijedio Vardar i napravio korak prema prolasku u sljedeći krug natjecanja

Vardar - Dinamo
Foto: STR-1234/PIXSELL
1/11
12.07.2016.
u 22:50

U prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka u Skoplju Dinamo je pobijedio Vardar sa 2:1. Uzvratna utakmica u Zagrebu igra se iduće srijede

U prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka Dinamo je u Skoplju pobijedio Vardar sa 2:1 i mirno čeka uzvrat u Zagrebu koji se igra iduće srijede. Plavi su poveli autogolom Mijuškovića (21.), na 2:0 je povisio Rog (30.), a poraz je ublažio Hambartsumyan (54.).

Dinamo je pokazao kako ima kvaliteniju momčad od Vardara i pobjedom je potvrdio ulogu favorita, po transfermarktu plavi (67,55 milijuna eura) imaju devet puta skuplju momčad od Makedonaca (7,45).

Prvi dio zadaće Cicini su izabranici uspješno odradili u Areni Filip 2. Makedonski pred 15.000 gledatelja.

Dinamo je poveo u 21. minuti autogolom Mijuškovića. Devet minuta kasnije plavi su već imali 2:0.

Machado je dao odličnu prizemnu loptu Soudaniju na desnoj strani. Alžirac je prošao do gol-aut linije i idealnom povratnom loptom nalazi Roga koji natrčava i s osam metara preciznim udarcem pogađa suprotan kut Vardarovih vrata!

Nakon toga je malo zaprijetio i Vardar, Petkovski je pogodio stativu.

Foto: STR-1234/PIXSELL

Trener Sedloski na poluvremenu je u igru ubacio Balotellija i Velkoskog što je unijelo živost u igru domaćina. U 54. minuti Hambartsumyan je smanjio Dinamovu prednost na 1:2.

Pogodak Makedonaca nije zbunio plave, koji su zadržali kontrolu igre. Trener Kranjčar je polovicom drugog poluvremena u igru uveo Ćorića i Sosu, te dodatno umirio suparnika, koji je postao sve agresivniji. U 68. minuti Sigali je pogodio statitvu.

Vardar je bio blizu izjednačenja u 82. minuti, kada je Balotelli pogodio stativu, a u drugoj minuti sudačke nadoknade Felipe je zatresao vratnicu.

Ulazak u Ligu prvaka donosi 14 milijuna eura.

>>Tijek utakmice Vardar - Dinamo možete pogledati OVDJE.

>>Blamaža Celtica na Gibraltaru, Zvezda se provukla na Malti

>>Kranjčar: Imamo veliku prednost, ali moramo biti oprezni

>>Evo što kažu nogometaši Dinama: 'Bilo je nemoguće vruće'

Komentara 62

Avatar bosanac1951
bosanac1951
20:14 12.07.2016.

Plavi za početak donesite bodove u metropolu, a za poslije ćemo vidjeti...Sretno.

ĆU
ćuprija
20:46 12.07.2016.

idemo lajk za Mamića !!!

DU
Deleted user
21:16 12.07.2016.

Dva nulaaaaaaa. Volim te najbolji klube hrvatski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije