Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svježe obrijani

Evo kako su braću Mamić dočekali navijači na maksimirskim tribinama

Zdravko Mamić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/11
15.07.2015.
u 22:17

U svečanoj loži utakmicu su pratili i predsjednik HNS-a Davor Šuker, predsjednik Dinama Mirko Barišić, direktor Tomislav Svetina i mnogi drugi.

Braća Mamić nakon izlaska iz pritvora u Remetincu stigli su na stadion Maksimir kako bi pogledali Dinamovu utakmicu u pretkolu Lige prvaka protiv Fole Esch.

Na tribinama se okupilo 9100 gledatelja, a kada su se Zdravko i Zoran pojavili u svečanoj loži razdragano su ih pozdravljali okupljeni u loži i na zapadnoj tribini. S istočne tribine i dijela sjeverne dopirale su i uvrede Mamiću.

Dodajmo, kako su u svečanoj loži utakmicu pratili i predsjednik HNS-a Davor Šuker, predsjednik Dinama Mirko Barišić, direktor Tomislav Svetina i mnogi drugi.

>>Zoran Mamić se iz lože spustio u svlačionicu, bijesan je zbog igre

>>Pogledajte kako Boysi pred stadionom prosvjeduju protiv Zdravka Mamića

Komentara 36

MI
mirrro
07:58 16.07.2015.

ovo je sramota od navijaca,to nisu zagrepčani to su neka djeca od jugooficira

LA
larigan
00:00 16.07.2015.

Jovini BBB !

SA
Sampei
07:56 16.07.2015.

crveni šljam na aparatima, neprocjenjivo! buahahahahha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije