Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ OD HAJDUKA

Ćiromanija u Zadru utihnula: Tužan sam i zabrinut...

Zadar - Hajduk
Dino Stanin/PIXSELL
02.11.2014.
u 22:15

- Nismo mogli ama baš ništa napraviti. Nemam zamjerke mojim igračima jer je protivnik bio superiorniji. Još k tome su nam bila ozlijeđena tri igrača - rekao je Ćiro.

Lako je Hajduk prošao Stanove. Ćiromanija je u Zadru utihnula. I ozračje van terena gdje je barem dvije trećine navijača bilo za splitske bile ukazivalo je da je Zadar domaćin samo na papiru, a pravog rivalstva među navijačima zapravo nije ni bilo. Na terenu od prve minute postalo je jasno da Zadar igra stihijski, s puno želje i malo znanja. Uzalud je očito trener nad trenerima Ćiro Blažević pokušavao naći formulu za dostojan otpor u dalmatinskom derbiju.

- Ovaj rezultat slikovito pokazuje razliku između naša dva tima. Nismo mogli ama baš ništa napraviti. Nemam zamjerke mojim igračima jer je protivnik bio superiorniji. Još k tome su nam bila ozlijeđena tri igrača - rekao je Ćiro.

Tudorovi bili imali su sustav i kad su se i branili vidjelo se da čvrsto stoje na terenu.

- Zadar je uvijek težak teren, ali su moji igrači bili pravi i dobili smo. Zadovoljan sam i s napadom i s trojkom od nazad. Imamo više solucija i ova danas Milevskijim i Vršajevićem je bila dobra - kratko je rekao Igor Tudor strateg Hajduk nakon pobjede.

- Bili smo apsolutno bolji i nastavljamo dobar period igara u gostima i dobrih rezultata - dodao je Tudor.

Hajduk je opasno visio u 18. i 19. minuti kada su prilike imali prvo Weitzer, pa potom i Pešić udarcem uz Kalinićevu desnu vratnicu.

- Da smo poveli tko zna kako bi bilo, ali činjenica je da nismo bilo ravnopravni s Hajdukom - rekao je Vedran Ješe.

Ćiro Blažević koji je sjajno startao u Zadru, zaredao je s porazima i nakon utakmice je za razliku od Tudora bio tih.

- Tužan sam i zabrinut. No, još ima dosta viteške borbe, ali se nadam da ćemo izaći iz ove najopasnije zone - zaključio je Ćiro Blažević.

>> Hajduk s 3:0 rutinski svladao Zadar

Komentara 8

OB
oki.blu.35
03:50 03.11.2014.

čisti penal za gayduk hhhhhh čita je potrčala i pala i sudac na penal hhh da tak dosude penal za dinamo dvije g bi krmili

VD
Vojo Dodevski
04:27 03.11.2014.

Rezultat? Dajte u sportskoj, malo manje sa tom bevandom!

Avatar spokivg
spokivg
08:21 03.11.2014.

da je onakav penal dosuden za Dinamo,Hajduk bi iz lige istupio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije