Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽIO UEFU

Blatter: Kako Srbija i Albanija mogu biti u istoj skupini?

blatter
Foto: DPA/PIXSELL
05.11.2014.
u 19:44

– U Fifinim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u istoj skupini nećete vidjeti, primjerice, Armeniju i Azerbajdžan jer želimo izbjeći probleme – rekao je Blatter.

Predsjednik Fife Josep Blatter neizravno je optužio Uefu da je kriva za nerede koji su se dogodili na utakmici Srbije i Albanije u Beogradu.

Prvi čovjek Fife tom je porukom uzvratio predsjedniku Uefe Michelu Platiniju koji je nedavno rekao da Blatter više ne služi nogometu.

– U Fifinim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u istoj skupini nećete vidjeti, primjerice, Armeniju i Azerbajdžan jer želimo izbjeći probleme – rekao je Blatter.

Uefa je nakon nereda u Beogradu utakmicu registrirala pobjedom Srbije sa 3:0, ali joj je i oduzela tri boda.

– Mislim da treba biti jako oprezan i ne organizirati utakmice koje mogu dovesti do konflikta. Događaji iz Beograda nisu pitanje koje rješava Fifa, ali smo upozoreni za budućnost – rekao je Blatter i dodao:

– Nogomet se igra u gotovo svim državama. U kvalifikacijama igraju zemlje u kojima su se vodili ili se vode oružani sukobi poput Afganistana, Iraka ili Sirije. Moramo se maksimalno potruditi i u takvim uvjetima zadržati integritet nogometa.

>> Platini nakon nereda u Beogradu: Nametnut ćemo sankcije

Komentara 1

DE
debelisef
22:51 05.11.2014.

Daj onaj prvi komentar obnovi, gdje se mrcina Blatter obradjuje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije