Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Redovi za ulaznice

BBB-i bliski Mamiću isto dolaze na sjever: Nema povlačenja!

Dinamo, navijači
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/8
08.07.2015.
u 12:27

Najžešći navijači Dinama, ponukani Mamićevim uhićenjem, odlučili su se vratiti na sjevernu tribinu, a putem društvenih mreža pozivaju što veći broj svojih pripadnika na derbi

Pred nama je početak nove sezone HNL-a, a već u prvom kolu sastaju se Dinamo i Hajduk. Maksimir će u nedjelju biti u središtu pozornosti, a očekuje se dobra posjećenost. Dinamo je navijačima izašao ususret i popularnim cijenama (10, 20 i 30 kuna) jasno dao do znanja da želi privući publiku, a napokon se na scenu vraćaju i navijačke skupine Torcida i BBB-i.

Najžešći navijači Dinama, ponukani Mamićevim uhićenjem, odlučili su se vratiti na sjevernu tribinu, a putem društvenih mreža pozivaju što veći broj svojih pripadnika na derbi. Nakon dugog izbivanja, Boysi će ponovno prisustvovati domaćoj utakmici na Maksimiru, a samo po sebi nametnulo se pitanje što će onda biti sa skupinom BBB-a koja se često povezuje sa Zdravkom Mamićem, a koja je redovito posjećivala utakmice Dinama, i to baš na sjevernoj tribini.

S obzirom na to da je takvih puno manje, očekivalo se da će se sada premjestiti na neku drugu tribinu, kao što je to bio slučaj i u listopadu  prošle godine kada su se "antimamićevci" vratili nakratko na sjever u susretu protiv Osijeka. No, BBB Fan Club na svojoj je Facebook stranici objavio priopćenje u kojem svoje pripadnike također poziva na sjever.

"U povodu raznoraznih pitanja i upita gdje ćemo i kako mi biti smješteni u nedjelju na novom derbiju: mi, navijači Dinama i Bad Blue Boysi koji smo do danas bili na svakoj utakmici Dinama na sjevernoj tribini stadiona Maksimir i bodrili klub svih 90 minuta bez obzira na rezultat i igru, u dobru i u zlu, mi ćemo i u nedjelju biti na našem Sjeveru bez obzira na sve događaje i novosti koji ovih dana kruže. Sjever je naš dom, a Dinamo je naš život i niti u jednom trenutku nećemo napustiti i izdati jedno od toga. Povlačenja nema! Pozivamo sve one prave i istinske navijače Dinama i BBB kojima je Dinamu srcu i koji se i dalje vesele golovima i pobjedama svojega kluba neka dođu u nedjelju na tribinu Sjever i neka kao i do sada u svakoj utakmici podrže i navijaju svih 90 minuta za svoju Svetinju i svoj klub Dinamo jer je DINAMO najbitniji u cijeloj priči i nitko, ama baš nitko, ni pojedinac ni grupa ne smiju se stavljati ispred i iznad kluba. DINAMO JE IZNAD SVIH, DINAMO JE SVETINJA! I tu je kraj priče... Mi se ne povlačimo, Sjever ne napuštamo, Dinamo ne izdajemo. Mi smo u nedjelju na Sjeveru i tu je priči kraj. Dinamo nas treba bez obzira igra li protiv Hajduka, Rijeke, ili nekoga trećega, Dinamo će uvijek imati svoju plavu vojsku iza sebe koja će ga štititi i braniti od sviju onih koji mu žele zlo i štetu. I dalje smo na Sjeveru bez obzira na sve. Dođite u nedjelju na Sjever i bodrite svoj Dinamo kao i svake utakmice do danas!! DINAMO NAS TREBA, SJEVER JE SNAGA DINAMA!!!
Nedjelja, 19 sati, tribina Sjever... Vidimo se!",
stoji u priopćenju.

Dodajmo da je svoj dolazak najavila i Torcida koja sprema "invaziju na Maksimi"', što znači da bi posjet mogao biti i rekordan u posljednjih nekoliko godina. A to se dalo naslutiti i po redovima koji su danas nastali na blagajnama, iako je tek prvi dan prodaje.

Nadajmo se da će stadion doista biti ispunjen, a da ćemo poslije pričati o lijepoj atmosferi, a ne o incidentima. Nadajmo se da će se vratiti duh starih derbija u kojima smo toliko uživali.

>>Policija razdvajala frakcije, jedni na sjever, a 'mamićevci na zapad'

>>Napokon se oglasili i Boysi: U nedjelju se vraćaju na Maksimir!

Komentara 33

Avatar petrolio
petrolio
12:45 08.07.2015.

znači bit će opet makljaža, čupanja stolica, petardi, razbijenih glava, bakljada, primitivnog vrijeđanja...hm, bolje da su ovi antimamićevci i dalje bojkotirali utakmice dinama! nisu bili uz dinamo kad mu je bilo najpotrebnije, kad se borio za LP i u El, sad mu trebaju još i manje. budite uz svoj futsal dinamo i svi sretni!

Avatar comparator
comparator
13:00 08.07.2015.

Jel sada Dinamo vlasništvo dalmatinaca ili partije ili je to klub samo pod njihovom paskom ? H...š nogomet gdje se partija mješa u igru . Ne vjerujem nekoj pomami za ulaznicama ali možda dijele ulaznice badava uz neku lutriju. TuTu se od nogometa može vidjeti jedino lopta i sudac koji će sada kad nema Mamića dosuditi bar tri penala za Hajduk. Ne smijem ni spomenuti tko im je za vratom jer bi me opet isključili ma par dana.

ZO
zoom
12:48 08.07.2015.

povratak nasilnih huligana (tzv. antimamić grupa) na tribine sigurno nije dobra vijest jer znači da opet kreće primitivno vrijeđanje i razne gluparije na štetu dinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije