Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZIO POD UTJECAJEM ALKOHOLA

Pogledajte kako izgleda ferrari kojega je slupao Arturo Vidal

Arturo Vidal
Foto: Reuters
1/5
17.06.2015.
u 09:02

- Nažalost, doživio sam prometnu nesreću. Srećom, svi smo živi i zdravi. Hvala na brizi - poručio je Vidal svojim fanovima preko društvene mreže.

Reprezentativac Čilea Arturo Vidal sudjelovao je jučer u prometnoj nesreći u kojoj je slupao svoj skupocjeni ferrari. Nesreća se dogodila u blizini čileanskog glavnog grada Santiaga, a nogometaš Juventusa neće imati težih posljedica.

Vidal i njegova supruga, koja je s njim bila u automobilu, prevezeni su u bolnicu, no bez ozbiljnih ozljeda. No, utvrđeno je da je nogometaš bio pod utjecajem alkohola pa će danas morati na sud.

- Nažalost, doživio sam prometnu nesreću. Srećom, svi smo živi i zdravi. Hvala na brizi - poručio je Vidal svojim fanovima preko društvene mreže.

>> Čile i Meksiko podijelili bodove u sjajnoj utakmici

Foto: Alcatel

Komentara 5

MN
matija njavro
10:38 17.06.2015.

Bravo, alkohol pa u Ferrari! To i trijezan treba znati voziti a kamoli pijan....

FR
franjo
11:24 17.06.2015.

U Vidala je mozak kao i kod Mandžukića ! Vrlo malen , nikakav!

NO
nojemalo
15:50 17.06.2015.

zaradia sam pare,sam kupia auto,sam razbia auto,da slučajno ja razbijem svoga golfa duju oćete to objavit u novinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije