Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga HNL

Alispahić: Šibenik diše za klub, podsjeća me na europske dane

Alispahić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/5
20.05.2016.
u 23:01

Šibenik je na putu povratka prema Prvoj HNL. Povratak u elitni rang hrvatskog nogometa Šibenčani mogu osigurati u subotu kada na Šubićevac stiže Cibalia.

Posljednjih dana zakuhala se atmosfera u Krešimirovom gradu, po kafićima se opet priča o -  nogometu. Šibenik povratak u Prvu HNL izravnim putem može osigurati pobjedom nad Vinkovčanima.

- Već se danima u gradu priča samo o tome. Šibenik je ponovo na nogama. Nas u Prvu HNL vodi samo pobjeda, a to neće biti lako. Cibalia je kvalitetna momčad, na noge nam dolaze sa šest uzastopnih pobjeda - kaže za Goal veznjak Šibenika Mehmed Alispahić, pa dodaje:

- Očekujem tvrdu utakmicu, ali i zatvorenu Cibaliju. Njima je dovoljan i bod, tako da oni neće previše riskirati. No, polako, brzo će doći ta subota. Od njihovih igrača poznajem tek Franu Vitaića, on je glavni igrač i pokretač njihove momčadi.

A kakav je Šibenik u odnosu na vaš prošli boravak na Šubićevcu?

- Ma teško je to uspoređivati, ono je bila puno kvalitetnija ekipa. Tada su u momčadi bili Ademi, Zec, Bačelić-Grgić, stvarno smo bili prepuni odličnih igrača. Pa smo i izborili Europu. Ovo je mlada momčad koja je ove zime doživjela brojne promjene. I sada se još nekako tražimo. Nismo moćni kao nekada, ali zaslužujemo Prvu HNL.

Želi li Šibenik u Prvu HNL?

- Itekako! To nam je jasno dano do znanja na prvom treningu tijekom zimskih priprema. Kažem, cijeli grad je na nogama, svi sanjaju povratak Šibenika u nogometnu elitu. U subotu ćemo imati i veliku podršku Funcuta, sve me nekako podsjeća na one stare dane.

>>Zagreb izgubio od Slaven Belupa i ispao u drugu ligu

Komentara 1

Avatar mali322
mali322
23:38 20.05.2016.

Sve super ali šta ćemo sa dugom od 65 miliona kuna!?...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije