Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za savršen trbuh

Odustanite od 600 trbušnjaka dnevno i počnite jesti ovo!

seksi trbuh, mršavljenje
Foto: Shutterstock
25.04.2015.
u 18:28

Beyonce zbog njih odlazi na strogu vegansku dijetu, Mel B je zbog njih radila 600 trbušnjaka dnevno, a Adriana Lima živjela isključivo na proteinskim shakeovima. No, vi ne morate

Beyonce zbog njih odlazi na strogu vegansku dijetu, Mel B je zbog njih radila 600 trbušnjaka dnevno, a Adriana Lima živjela isključivo na proteinskim shakeovima. No, vi ne morate. Savršen trbuh možete imati i ako poslušate savjete Davida Zinczenka, i njegove nove knjige - Zero Belly Diet. Prema njegovoj teoriji, možete jesti normalno, tek malo birati namirnice, i imat ćete sjajni trbuh.

Cijelo jaje - David savjetuje da se okanite isključivo bjelanjaka te jedete normalno - cijelo jaje. Iako ćete unijeti više kalorija, unijet ćete i vitamine koji utječu na metabolizam i sagorijevanje masti na području trbuha.

Pečeni krumpir - Izbjegavajte pomfrit jer je pržen na masti, no pečeni krumpir možete jesti, dapače. Naime, on je hranjiv i držat će vas dugo sitim.

Zobena kaša - Iako ona i nije sinonim za zdravu hranu, i zobena kaša dugo drži konzumenta sitim, prema istraživanjima čak do četiri sata nakon doručka. Bitno da je spremljena na tradicionalan način i nema brige. Manje kalorija unijet ćete tijekom dana i stoga imati ravan trbuh.

Jedite jabuke - Nemojte piti 'voćne sokove', već jedite voće. više vitamina, manje kalorija. U sokovima se nalazi jako puno šećera odgovornog za nakupljanje masti u području trbuha, a to je ono što želite izbjeći.

Biftek ili bilo koji kvalitetan komad mesa - Možete jesti meso s roštilja, bitno da je ono kvalitetno. Dobri proteini su jako dobri za vaš metabolizam. S druge strane, mast s lošeg mesa može uništiti vaše zdravlje, a tako i ljepotu.

Senf - Ako volite dodati vašoj hrani nekakav začin, onda neka to bude senf. Izbjegavajte kečap i majonezu. Senf je aromatičan, kalorijski oskudan i ubrzava metabolizam. Kečap je, s druge strane, pun kalorija i nezdravih šećera.

Kefir - Manje je mastan od običnog jogurta, ima malo kalorija i jako je zdrav te učinkovit u borbi za ravnim trbuhom. Svi ostali jogurti mogu vas napuhati (ako ste osjetljivi na laktozu) te mogu imati i više šećera nego što biste ikad mogli pretpostaviti.

Špinat - Svako povrće je dobro, a špinat pogotovo. Osim što sadrži vodu pa ste duže siti, špinat sadrži i komponente koje uspješno smanjuju apetit.

>>Objavila fotke svoga trbuha i dobila stotine komentara, evo zašto!

>>Sanjate ravan trbuh? Ne sanjajte, jedite ovih 7 namirnica

Komentara 9

BA
Bananaman
22:03 25.04.2015.

Jeli to vecernji poceo zaposljavati ove nadrinovinare sa dnevnika .hra ???? naslov !! pogledajte ovo ?????? ovo vam se moze deiti ako ... koji jad od novinarstva

FL
flatronw
09:15 26.04.2015.

Pa naši političari brinu o tome da imamo ravan trbuh,sa ovakvim stanjem ovo što ste nabrojali neko ima za cijeli mjesec

HR
hrxxx111
21:19 25.04.2015.

okrenite se domacoj hrvatskoj kuhinji i bit cete vitki kruh od jucer, pasteta, mesni narezak nedjeljom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije