Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spavati?

Provjerite koliko sati sna imaju najuspješniji ljudi

spavanje
Foto: Thinkstock
12.07.2014.
u 17:00

Do prije nekoliko godina većina nas vjerovala je da optimum noćnog sna iznosi osam sati...

Do prije nekoliko godina većina nas vjerovala je da optimum noćnog sna iznosi osam sati. Međutim, danas mnogi stručnjaci tvrde da je sve između pet i pol i devet sati posve u redu. Ova teorija zasniva se na istraživanju stručnjaka koji su otkrili izravnu povezanost između broja sati noćnog sna zaposlenih ljudi i njihove šanse da dobiju povišicu plaće.

I, koja je čarobna brojka? Sedam sati! U istraživanje utvrđeno da osobe koje ostvare ovaj ideal najčešće dobivaju povišicu, i to u najvećem iznosu.

>>Je li ovo tajna sretnog braka? Zvuči prilično jednostavno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije