Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreni zdravo

7 stvari koje trebate znati o prehladi i gripi

Prehlada
Foto: Thinkstock
1/7
21.10.2015.
u 12:27

Mislite li da znate sve o prehladi i gripi? Vjerojatno dosta i znate, ali ključno pitanje je koliko se držite toga u užurbanom dnevnom rasporedu

Jesen je lijepo doba. Vrijeme berbe grožđa, jabuka, kestena i ostalih plodova za koje smo marljivo radili tijekom godine. No, nažalost, s dolaskom hladnijih dana, dolaze nam i neželjene sezonske gnjavaže u obliku prehlade i još gore gripe.

Mislite li da znate sve o prehladi i gripi? Vjerojatno dosta i znate, ali ključno pitanje je koliko se držite toga u užurbanom dnevnom rasporedu.

Kad gripa stigne u naše krajeve, liječnici preporučuju: Ne idite u prostore gdje boravi puno ljudi! To nam je uvijek bila najzanimljivija preporuka.

OK, možemo ne ići u kino ili na koncert, ali kako izbjeći tramvaj ili kongres? Hm…

Što možemo učiniti da ojačamo svoj imunitet i ostanemo zdravi kada nam pred vratima kuca prehlada, pročitajte na portalu Kreni zdravo. 

>>Prevenirajte prehladu ovim neodoljivim obrocima

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar think pink
think pink
16:59 21.10.2015.

još jedan upravo genijalan članak Linde Draškić... sad kada sam je otkrila, slobodno mogu spaliti sve enciklopedije iz kuće. nestrpljivo očekujem sljedeće... ovako detaljan i činjenicama nabijen tekst o gripi već dugo nismo vidjeli.... ova žena zna SVE...

Avatar think pink
think pink
17:20 21.10.2015.

"Jesen je lijepo doba. Vrijeme berbe grožđa, jabuka, kestena i ostalih plodova za koje smo marljivo radili tijekom godine." - za ovo bi u četvrtom osnovne dobila nategnutu dvojku - ako bi učiteljica dan prije dobila jack-pot na lotu... em je stil fascinantan... em je zaista bizarno reći da ljudi čitavu godinu "marljivo rade" da bi si u jesen mogli priuštiti malo grožđa i koju mjericu kestenja... prestrašno!!! ovo nije moguće ni u s. koreji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije