Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukusni recepti uz Moje zdravlje

Prevenirajte prehladu ovim neodoljivim obrocima

Jedozovni duo
Foto: Jedozovni duo
1/4
30.09.2015.
u 11:52

Želite isprobati nešto drukčije, neobično i pri tome paziti na svoje zdravlje te prevenirati prehlade? Predstavljamo vam juhe Maje i Jake s bloga Jedozovni duo koje bi vam mogle pomoći u tome.

Jesen je tu, a s njome dolaze i brojni savjeti o tome kako morate i možete ojačati imunitet, spriječiti prehlade i brojne druge zimske bolesti. Iako sve te savjete vrijedi poslušati, zašto ne biste bolesti pokušali prevenirati na malo drukčiji način?

Umjesto priča o čaju i limunu, odlučili smo vam ponuditi nekoliko predivnih recepata za juhe koje će vas ugrijati, pomoći vam u prevenciji prehlada i, zbog svojih sastojaka, ojačati vaš organizam. Bogate su povrćem i začinima koje možda i ne koristite svakodnevno.

Pobrinite se za sebe i najdraže u nadolazećim hladnim i tmurnim danima i pripremite ukusnu juhu od bokaido tikve i đumbira, celera i kurkume ili isprobajte kombinaciju cvjetače, brokule i ljutih papričica.

Uz ove juhe, ne zaboravite se i kvalitetno i zdravo hraniti u ove jesenske dane u svim svojim obrocima. Birajte sezonske namirnice, a na tanjuru neka se svakako nađe obilje voća i povrća te pokušajte imati pet obroka dnevno.

Recepte za juhe koje će okrijepiti i razveseliti okusima, mirisima i bojom vas i sve ukućane pronađite u magazinu Moje zdravlje za samo 14 kuna na svim kioscima. Sigurni smo da ćete zaboraviti na prehlade i gripu. Dobar tek!

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije