Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uf...

Udobno ili seksi? Pogledajte kako muškarci reagiraju na žensko donje rublje

Muškarci isprobavaju žensko donje rublje
Foto: screenshot/youtube
13.04.2016.
u 14:05

Nakon što su na sebe stavili gaćice koje su ima djevojke izabrale iz svog ormara, reakcije su urnebesne. Neki su nošenje seksi gaćica usporedili s pravim hororom.

"Padobranke" ili tange?

Ako pitate muškarce što bi žene trebale nositi, gotovo svaki od njih će se odlučiti za tange. Sve dok ih oni ne moraju nositi.

Ako ih sami isprobaju, neki od njih će vjerojatno promijeniti mišljenje kada stave u omjer "seksi" i "udobno".

Upravo to su naumile neke djevojke koje su svojim dečkima namjenile opaki zadatak: Isprobajte naše donje rublje pa ćete vidjeti što prolazimo kada želite da odjenemo tange.

Nakon što su na sebe stavili gaćice koje su ima djevojke izabrale iz svog ormara, reakcije su urnebesne. Neki su nošenje seksi gaćica usporedili s pravim hororom. 

Muškarci, dobrodošli u naš svijet! Pogledajte reakcije "hrabrih" muškaraca u ženskim, seksi izdanjima. 

>>Dvojica muškaraca htjela dokazati da trudovi nisu tako strašni. A onda se dogodilo ovo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije