Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HE'LL BE BAK?

McG o 'Terminatoru': Balea sam dobio jedva, a možda bude i Arnie...

30.11.2008.
u 15:02

Nezahvalnu dužnost pokretanja novog serijala o "Terminatoru", nakon što su i James Cameron i Linda Hamilton a poslije trećeg nastavka i Schwarzenegger digli ruke od njega, preuzeo je McG koji će po svemu sudeći isporučiti u najmanju ruku zanimljiv film. O svom odnosu prema čovjeku koji je serijal utemeljio, redatelj "Charliejevih anđela" rekao je: "Otišao sam posjetiti Jamesa Camerona. On nam nije dao blagoslov, ali se nije ni p*srao na naš film. Kad je on snimao 'Alien 2', nastavljao je rad velikana Ridleya Scotta, pa itekako zna kako je biti u našoj koži."

Christian Bale nije uopće nakon Batmana bio zainteresiran za još jednu ulogu u mega-blockbusterskoj akcijskoj franšizi: "Sreo sam Christiana dok je snimao 'Viteza tame'. On mi je odmah rekao da odje*em, da on to neće. Onda je rekao: 'Napiši takav scenarij da ga se može čitati na hladno (na pozornici, bez ikakvih efekata) pa ću razmisliti hoću li pristati.'"

Kad su se pojavile paparazzi-fotke Arnolda Schwarzeneggera na snimanju, internet je eksplodirao od glasina. Premda je guverner Kalifornije i zaštitni znak cijelog serijala rekao da će pristati na kameo-ulogu samo ako se film bude snimao u Kaliforniji, filmaši su se zbog boljih poreznih olakšica ipak odlučili za Novi Meksiko. No, zašto je Arnold dolazio? Hoće li stari dobri T-800 biti na ekranu ne samo u obličju Rolanda Kickingera, Arniejeva dublera i pretendenta na nasljednika njegove glumačke karijere, nego i s originalnim tumačem te uloge?

Šuška se o tome da je Arnie dolazio da se "motion capture" snime njegovi pokreti za potpuno CGI kreiranog T-800, ali McG o tome nije govorio mnogo i bio je tajanstven "k'o prdež u magli": "Pokušavamo sintetizirati ljudski lik s CGI likom a to možda ima a možda nema veze s T-800." No, premda je to izgovorio sa smješkom, redatelj je priznao da nije zadovoljan ILM-ovim dosadašnjim postignućima an tom polju: "U ovom trenutku to još nije dovoljno dobro za korištenje, a nama ponestaje vremena."


Ključne riječi

Želite prijaviti greške?