Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji vas vodi na triler „Cvjetni trg“ redatelja Krste Papića!

film Cvjetni trg (1)
Foto:
1/6
PR
Autor
PR članak
08.04.2013.
u 12:05

Od četvrtka, 11. travnja u svim hrvatskim kinima započinje se prikazivati triler „Cvjetni trg“ redatelja Krste Papića!

Od četvrtka, 11. travnja u svim hrvatskim kinima započet će se prikazivati posljednji film najvećeg hrvatskog redatelja Krste Papića – „Cvjetni trg“. Riječ je o trileru snimljenom na temelju drame „Balon“ autora Mate Matišića (koji je ujedno i potpisnik scenarija) i dokumentarnog filma „Građani na Cvjetnom trgu“ redatelja Krste Papića prikazanog na prošlogodišnjem festivalu dokumentarnog filma ZagrebDox. Na natječaju HAVC-a, odnosno Ministarstva kulture RH, scenarij je od strane umjetničkih savjetnika dobio najvišu moguću ocjenu.

Filip Kapec je glumac u kazalištu lutaka. Jedne večeri posjećuje ga policijski inspektor Branko koji ga „ucjenom“ natjerava da ovaj odglumi svećenika kako bi ispovijedio mafijaškog bossa Macka koji sluti da mu je kucnuo zadnji čas, a sve to kako bi inspektor saznao tajne i na taj način razriješio razna kriminalna djela...

U filmu „Cvjetni trg“ glavne su uloge ostvarili Dražen Kühn, Dragan Despot, Mladen Vulić, Anja Šovagović-Despot, Marija Škaričić, Matija Prskalo, Goran Grgić, Ivica Zadro i mnogi drugi. Na filmskom festivalu u Montrealu održanom krajem 2012. godine, film „Cvjetni trg“ osvojio je nagradu „Freedom of Speech“ za „najhrabriji film festivala“.

Trailer za najavu filma pogledajte ovdje

Prvih deset čitatelja koji točno odgovore na nagradno pitanje, osvajaju po dvije ulaznice za film „Cvjetni trg“ u Cineplexx kinima (Zagreb, Osijek i Split).

Prijave su završile

Dobitnici ulaznica su:
Dražen Dolenec
Predrag  Radošević
Mario Kapetanić
Barbara Tunjić
Ivana Karlović
Rea Lujić
Ljiljana Stanić
Maja Petak
Martina Opačak
Mihaela Vargašević
Čestitamo dobitnicima!
Dobitnici ulaznica su:

Dražen Dolenec
Predrag  Radošević
Mario Kapetanić
Barbara Tunjić
Ivana Karlović
Rea Lujić
Ljiljana Stanić
Maja Petak
Martina Opačak
Mihaela Vargašević

Čestitamo dobitnicima! 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?