Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji te vodi na spektakularni koncert Olivera u Umag

Oliver
PR
Autor
PR članak
02.07.2012.
u 10:04

Za otvorenje ovogodišnjeg umaškog ATP Vegeta Croatia Open Umag, 7. srpnja, spektakularni koncert Olivera uz orkestar Alana Bjelinskog i goste The Frajle i Gibonnija

Koncertne atrakcije ovogodišnjeg umaškog ATP Vegeta Croatia Open Umag ove godine će otvoriti uvijek izvrsni Oliver Dragojević koji će na pozornici osim legendarnih Dupina ugostiti i orkestar Alana Bjelinskog. Subota, 7. srpanj biti će definitivno večer za pamćenje na umaškioj ATP pozornici. Cesarica, Vjeruj u ljubav, Moj lipi anđele, Vela Luka, … samo su neki od svevremenskih hitova ove glazbene legende koja nas uvijek iznova oduševi i iznenadi. Kako bi otvaranje dobilo posebnu čar, Oliveru će se na pozornici pridružiti novosadski  bend – the Frajle, sastavljen od četiri karizmatične djevojke očaravajućih vokalnih mogućnosti.

Nakon mnogo godina, kao gost Oliveru će se pridružiti I njegov veliki prijatelj I kolega Zlatan Stipišić Gibonni kojemu je ovo jedan od rijetkih nastupa tijekom ove godine, u kojoj odmara nakon izuzetno uspješne promocije Porinom višenagrađivanog albuma Toleranca i istoimene turneje. Oliver i Gibonni su dugogodišnji suradnici koji su počeli suradnju još prilikom davno nastale Cesarice  i nastavili ju uspješnim mnogobrojnim suradnjama, od kojih je posljednja ona snimljena tijekom koncerta u Pulskoj Areni 2007 godine sa pjesmom “U ljubav vjere nemam”. O ovom vjerojatno ovogodišnjem ljetnom koncertu godine ne treba više pričati, jer se u ovoj varijanti niti ne može očekivati ništa drugo osim velikog i jedinstvenog spektakla, koji pod otvorenim nebom i umaškim zvijezdama može rezultirati jedino pravim spektaklom.

Ulaznice za koncert Olivera i Gibonnija (subota, 7.7.2012.) nabavite po cijeni od 130,00 kn te VIP ulaznice po cijeni od 250,00 kn na svim prodajnim mjestima Eventima, CD shopu-Pula i agenciji Plavo more – Umag

NAKON SPEKTAKULARNOG OTVARANJA SLIJEDE TBF; JINXI; GUSTAFI; ESTELLE I JOŠ MNOGO TOGA
Nakon koncerta otvorenja u subotu 07.srpnja koji će ove godine svečano otvoriti Oliver Dragojević uz gošće the Frajle i gosta Gibonnija, a sve uz pratnju Dupina i orkestra pod ravnjanjem Alana Bjelinskog, Umag će i dalje biti domaćin bogatog koncertnog programa gdje će se svaku večer izmjenjivati vrsni hrvatski jazz i estradni umjetnici. Tako će već večer prije koncerta Olivera u Umagu zasvirati Alan Bjelinski I Ante Gele Jazz Quartet. U nedjelju, 08.07.umašku pozornicu osvojiti će istrijani, domaćini – bend Gustafi koji nas već godinama osvajaju hitovima poput “Kadi su ta vrata”, “Katarina”, “Sanjati ćemo žuto” i dr.

U ponedjeljak, 09.07. zabavlja nas ATP Stars bend, dok su 10.-12.07. rezervirani za R&B I house generaciju. Nakon prošlogodišnjeg cool koncerta za vrijeme proloma oblaka koji je osvojio sve prisutne, na umašku pozornicu se u petak, 13.07. ponovno vraćaju legendarni TBF-ovci koji su u međuvremenu izdali svoj novi, svima znani album pod nazivom “Pistaccio metallic”, te će nas ove godine splićani zabaviti sa hitovima poput “Mater”, “Veseljko”, “Grad spava”, “Uvik kontra”, i dr. Samo dan, u subotu 14.07. kasnije zabavljati će nas engleska R&B pjevalica i model, poznata po osvajanju Grammyja iz 2009. za American Boy sa Kanyjem Westom, ESTELLE. Službeno, domaće zatvaranje završiti će Jinxi koji su kao TBFovci i lani osvojili Umag, te ćemo na kraju svi zajedno zaplesati uz “Smijem se”, “Da smo se voljeli manje”, “Ljeto” i ostale legendarne hitove ove već kultne hrvatske grupe. 

Vecernji.hr daruje
Ako želite na koncert, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?