Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji te vodi na Schengenfest!

Schengenfest (1)
Foto:
1/12
PR
Autor
PR članak
18.07.2012.
u 13:35

Uskoro darujemo ulaznice za Schengenfest, koji se i ove godine održava u Vinici nedaleko Karlovca, od 3. - 5. kolovoza.

Do festivala sunca, zvuka i zabave na hrvatsko – slovenskoj granici dijeli nas nešto više od dva tjedna!
Schengenfest, koji se i ove godine održava u Vinici nedaleko Karlovca, od 3. - 5. kolovoza slavi svoj peti rođendan. U stilu pravih slavljenika organizatori su pripremili zavidan popis izvođača koji će tri dana žariti i paliti na dvije pozornice;

KAISER CHIEFS, PAROV STELAR, LENINGRAD COWBOYS, PARNI VALJAK, MAJKE, KAWASAKI 3P, LOLLOBRIDGIDA, SIDDHARTA, RIBLJA ČORBA, SEVDAH BABY, TOM NOVY, SHAPESHIFTERS, FUNKERMAN i mnogi drugi!

Festivalske ulaznice možete kupiti po povoljnijoj cijeni još samo sutra pa ćete za jednodnevnu ulaznicu izdvojiti 25 eura, a za trodnevnu 55 eura. Nakon 18. srpnja cijena jednodnevne ulaznice bit će 29 eura, a trodnevne 59 eura.

Schengenfest se održava već petu godinu u slovenskoj regiji Bela Krajina, u mjestu Vinica tik uz hrvatsko – slovensku granicu. Prošlogodišnji uspjeh lansirao je Schengefest na poziciju najposjećenijeg slovenskog festivala, a sami organizatori nazvali su ga festivalom sunca, zvuka i zabave koji raznolikim programom svake godine privlače sve više više posjetitelja.

„Ovo nije bilo kakav festival – usudili bismo se reći da tu očekujemo ljude bez kompleksa željne dobrog provoda jer je to istinski odmor u tom slučaju, ništa drugo se s tim ne može mjeriti. I naš line up izvođača pokazuje koliko smo kao organizatori neopterećeni time je li nešto cool ili nije cool – nama je cool da se tri dana zabavljamo, da se za svakoga nađe ponešto, da steknete nova poznanstva i da vas za SCHENGENFEST vežu super sjećanja.“ – stav je organizatora iz KUD-a Bela Krajina i čini se da njihova formula uistinu djeluje jer svake godine dolazi sve više posjetitelja, kako na festival tako i u festivalski kamp.

U povijest Schengenfesta do sada je „upisano“ oko 40 000 posjetitelja i preko 110 izvođača, a neki od njih bili su Hladno Pivo, TBF, Jinx, Kultur Shock, Dubioza Kolektiv, Edo Maajka, Superhiks, S.A.R.S., Laibach... Za ovogodišnji rođendan očekuje vas mnogo zanimljivosti, a među njima će se naći električni bik te boksački mega-ring koji su idealni kao anti-stres terapija! Niste ih još probali? Ovaj put to nemojte propustiti!

Vecernji.hr daruje
Ako želite na Schengenfest, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje uskoro darujemo ulaznice!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?